Husbil365

CampingSverige.se

29.7.16

Av: Sanna Ohlander Fotograf: Torbjörn Lagerwall
Dela
 

En oväntad pärla längs med E4:an

Att resa längs med motorvägar innebär oftast att man med husbil eller husvagn får ta av och köra en bit inåt landet för att hitta en trygg och bra plats att övernatta på. Då känns det bra när pärlor som Hyltena vid Lovsjön dyker upp med sin vackra natur och trygga famn en minut från E4:an.

Ställplats med vacker natur, endast en minut från E4:an.

Ställplats med vacker natur, endast en minut från E4:an.


Att stanna över natten med husbil och husvagn när man är på resa är inte alltid det enklaste. Det ska vara tryggt, säkert och helst så nära motorvägen som möjligt. Finns det dessutom möjlighet till att serva bilen och fylla på sitt eget förråd är det ännu bättre. Men det är ont om den här typen av övernattningar i Sverige. Oftast får man köra flera mil inåt landet för att hitta något som känns bra och tryggt.

Men om du kör E4:an vid Jönköping finns det ett litet toppenställe som fyller i stort sett alla dessa kriterier. Med en Nattcamp som ligger precis vid motorvägen, bakom bensinmacken, är detta stället utomordentligt bra. Här finns väktare som kontinuerligt går runt och kollar säkerheten och bensinmacken är öppen dygnet runt, vilket innebär att man kan komma även mitt i natten och få möjlighet att sova några timmar.

När man väl vaknar upp finns det förutom ett trevligt promenadstråk runt den lilla idylliska sjön, även utomordentligt god frukost antingen i restaurangen eller på bensinmacken. Bättre än såhär blir det inte när man är ute på resa!

Fakta Nattcamp Hyltena

Pris: 99 SEK/natt inkl. el.
Service: Påfyllning av vatten, toalett och dusch.

Är du medlem i någon av följande klubbar får du 25% rabatt:
• Caravan Club
• Norsk Caravan Club
• Soliver Club
• Motor Camping
• Husbilsklubben

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Dethleffs
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt