CampingSverige.se

27.7.16

Av: Sandra Irengård
Dela
 

Enkelt och behagligt på Johannesvik Camping & Stugby

Tusentals turister besöker Johannesvik Camping & Stugby i Kungshamn varje sommar. Inför sommarsäsongen har investeringar gjorts som gör vistelsen enklare och behagligare för gästen. Både genom ny teknik och genom hälsofrämjande aktiviteter.

Inför sommarsäsongen har investeringar gjorts som gör vistelsen enklare och behagligare för gästen.

Inför sommarsäsongen har investeringar gjorts som gör vistelsen enklare och behagligare för gästen.


- Vi gör allt vi kan för att utveckla anläggningen utefter våra gästers önskemål och behov. Ibland uppmärksammar vi även behov som de inte visste att de hade, säger Sara Engegren, personal och receptionsansvarig på Johannesvik Camping & Stugby, en av 13 fristående anläggningar i kedjan Swecamp.

Sommarsäsongen är i full gång och anläggningen har fyllts med semesterfirare. Men det är inte bara på sommaren gäster njuter av vistelsen i Kungshamn. Allt fler väljer att besöka campingen under våren, hösten och vintern. Att lägga sin konferens och väva in utomhusupplevelser i vistelsen eller bo i en stuga istället för på hotell vid arbete på annan ort blir allt vanligare. Det skapar fler arbetstillfällen på anläggningen som idag har 42 säsongsanställda och 5 personer anställda året runt. När beläggningen ökar, ökar även möjligheterna till att utveckla anläggningen. Och det är någonting Johannesvik gör kontinuerligt.

-I år har vi satsat på hälsofrämjande aktiviteter som ökar välmående, och på teknik som gör vistelsen så enkel och strulfri som möjligt, berättar Sara Engegren.

- Vi gör allt vi kan för att utveckla anläggningen utefter våra gästers önskemål och behov, säger Sara Engegren

- Vi gör allt vi kan för att utveckla anläggningen utefter våra gästers önskemål och behov, säger Sara Engegren


Nytt kortsystem

Inför sommaren har anläggningen införskaffat ett nytt kortsystem till duschar, dörrar och en långdistansläsare till bommen utanför receptionen. Långdistansläsaren tar på uppemot 12 meters avstånd, vilket ger ett bättre flöde in på campingen.
I duscharna kan du nu pausa ditt varmvatten. Om du inte trycker igång ditt varmvatten igen skänker du det resterande vattnet till familjemedlemmen som är näst på tur eller till en annan gäst.
- På så sätt behöver det inte bli stressigt när man tvålar in sig utan man kan göra det i lugn och ro utan att slösa på duschpengarna, tillägger Sara.

Träning och massage som aktiverar kroppens egna må-bra-hormon

En av de två hälsofrämjande nyheterna är att du som gäst kan boka aromamassage. En avslappningsmassage som aktiverar oxytocinet i kroppen – kroppens egna måbra-hormon. Den andra nyheten är att de genomförs träningspass två gånger i veckan, närmare bestämt tisdagar och torsdagar. I kombination med gymmet och de fina vandringslederna kan du nu få en precis så aktiv semester som just du vill ha.

Pysselskog för de mindre

Pysselskogen är en utomhusaktivitet för yngre barn där de får träna sina sinnen, bland annat genom att laga en enkel måltid.
Då vi hela tiden försöker uppmärksamma trender, önskemål och behov ska det bli spännande att se vilka nyheter och investeringar som kommer härnäst. Men innan dess ligger mitt och mina medarbetares fokus på att skapa så bra semesterupplevelser som möjligt för våra gäster - här och nu, avslutar Sara Engegren.

Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt