CampingSverige.se

6.10.19

Av: Marcus Andersson
Dela
 

Eura 2020: Firar 60 med ny minsting

Eura Integra Line 650 HS är en helintegrerad husbil med kompakta yttermått och rymlig interiör där den stora u-soffan i aktern spelar en framträdande roll. Inget baksäte ger större rymd i bodelen.

Eura 650 HS är 6,5 meter lång och kan fås med 140 eller 160 hästkrafter.

Eura 650 HS är 6,5 meter lång och kan fås med 140 eller 160 hästkrafter.


Den är endast 6,5 meter lång och fyra personer får plats vid körning, varav två sitter bältade i aktersoffan. En något okonventionell lösning, men aluminiumprofiler i väggar och golv ska bevara säkerheten, utan att bältesstativet inkräktar på bagageutrymmet under.

Rymlig sittgrupp.

Rymlig sittgrupp.


Träfri konstruktion

Den är byggd på en Fiat Ducato och levereras med motor på 140 hk, men kan fås i 160 hk-version och med 9-stegs automatare. Precis som övriga Euramodeller är den glasfiberbyggd och därmed träfri. Det ger tystare färd och fullgott skydd mot fukt (10-års garanti). Uppvärmt dubbelgolv, där alla ledningar och kablar är dragna, ger god isolering och med värmepanna (tillval) blir den vintersäkrad.  

Avlångt kök med 140 liters kyl, badrum med svängbart handfat som ger bra duschmöjlighet och en bred taksäng borgar för bekvämligheten. Får man besök är det inget problem, i den generösa soffan får alla plats. Möblerna har dessutom tre års garanti.

Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt