CampingSverige.se

24.7.12

Av: Lasse Løndahl Henriksen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold
Dela
 

Eura Mobil 2013: Marknadsoffensiv för halvintegrerade modeller

Inför husbilssäsongen 2013 lägger Eura Mobil huvudfokus på nyutveckling bland de halvintegrerade modellerna. Uppmuntrade av succén på marknaden för Profila T serien som introducerades i fjol, och det faktum att den valdes till ”Årets husbil” har föranlett utvecklingen av ny inredning som skall sörja för att den behåller sin ställning som designledande. Möblerna får två färgtoner, det blir nya tygöverdrag och samma skum i dynorna som i lyxmodellerna samt golv som påminner om exklusivt träslag är elementärt i den nya inredningen.

Den nya TT 710 EB gör Terrestra programmet fulländat

Den nya TT 710 EB gör Terrestra programmet fulländat


Lyx i högsäte

I Terrestra serien introducerar Eura Mobil två nya planlösningar. För dem som värdesätter en lätt och bekväm husbil med garage, har man utvecklat en planlösning i 7 meters klassen. Enkel åtkomst i fotänden på den tvärplacerade sängen och en stor L- formad sittgrupp med plats för 5 personer ger hög nivå på sitt- och sovkomforten. Det stora kylskåpet på 190 liter och toalettrummet med komfortabel WC är inslag som understryker det praktiska och funktionella fördelarna i kök och bad.

Nya TT 710 EB fulländar Terrestra programmet. Här står också lyx i högsäte med två enkelsängar, stort garage, rymlig garderob och vinkelkök med 190 liter kylskåp är elementär i den nya planlösningen. I umgängesdelen finns en bekväm L-sittgrupp med plats för upp till 5 personer. I denna modell finns det också ett kompakt, funktionellt tvättrum med duschkabin och toalett.

På utrustningssidan hittar man ett annat kännetecken för denna serie, en ortopedisk hälsomadrass utvecklad speciellt för Eura och testad för hälsobringande kvaliteter. Kommer vara standard från säsongen 2013.  

Nya Contura Style 710 EB

Nya Contura Style 710 EB


Utrustningsnivån täcker de flesta behov

I lyxsegmentet bland de halvintegrerade modellerna avrundar Eura Mobil programmet med nya Contura Style 710 EB med samma planlösning som också har utvecklats för Contura Style. Här hittar man Alde vattenbaserad värme, luxuös entrédörr, panoramaglastak, komfortpaket i förarhuset, massagemadrasser och utvändig lackering i metallic. Även i standardutförande täcker utrustningsnivån de flesta behov.

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Dethleffs
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt