CampingSverige.se

30.7.13

Av: Lars-Erik Paulsson Fotograf: Eura Mobil
Dela
 

Eura Mobil Integra Line LS: Kompakt lyx på sex hjul

I nya Integra Line LS från Eura Mobil förenas det bästa av två världar: Den kompakta, utvändiga designen hos Integra Line och de generösa innerutrymmena hos Integra.

Låg höjd och tre axlar ger ett slankt och lyxigt utseende

Låg höjd och tre axlar ger ett slankt och lyxigt utseende


Komfort

Med sin front, som ser ut som ett leende ansikte, kommer nya Integra Line LS säkert att tilltala många som söker utrymmena och komforten hos en lyxig helintegrerad husbil, men inte vill ha den buss- eller lastbilskänsla som präglar så många liner-modeller.

Till det ”vänliga” utseendet bidrar inte minst den markanta kromsargen runt grillen och LED-varselljusen, och den låga höjden – den mäter endast 289 cm – samt det treaxliga chassiet ger bilen ett slankt och elegant utseende. Samtidigt gör den relativt korta, välplanerade förarplatsen att bilen blir mycket lättmanövrerad.

Bänkskiva av elegant och lättskött Corian

Bänkskiva av elegant och lättskött Corian


Dubbelgolv

Goda vinteregenskaper och god lastförmåga gör, att den som väljer en Integra Line LS får mycket husbil för sina pengar.

Men den nya modellen har många andra fördelar också. Bland annat är golvet (bilen har ett 20 cm högt dubbelgolv) helt plant, utan ”steg” mellan bodel och förarhytt.

I det uppvärmda dubbelgolvet är tankarna frostsäkert placerade, samtidigt som det finns gott om lastutrymme.

Planlösningar och inredning är hämtade från Integra-serien, vilket bland annat betyder separat duschkabin och köksbänkskiva av Corian, och i sovrummet hittar man ortopediskt utformade madrasser.

Centralvärme

Karossen är tillverkad av glasfiberarmerad plast, och hopsättningen sker med lim av samma typ som används inom flygindustrin. För bästa vinteregenskaper är bilarna försedda med vattenburen centralvärme från Alde.

Gott om plats att umgås med vänner

Gott om plats att umgås med vänner


Fristående dubbelsäng i största modellen

Fristående dubbelsäng i största modellen


Tre planlösningar

Nya Integra Line LS kommer i förstone med tre planlösningar.

Modellen 790 EB har ett gigantiskt garage, och en lastförmåga på mer än 1 000 kg. Enkelsängar med Medicotherm-madrasser borgar för skön sömn.

I Integra Line LS 810 HB är den bakre sängen tvärställd, vilket bland annat resulterar i en mycket generös sittgrupp med plats för upp till sju personer.

Största modellen, 850 QB har längs- och mittplacerad, fristående dubbelsäng, och hela sovrummet kan avskiljas med en dörr.

Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt