Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

2.2.11

Av: Pernille Lykke Hansen Fotograf: Firstcamp.se
Dela
 

First Camp: Ny delägare skapar växtkraft

Den 31 Januari gick turistentreprenören Daniel Olsson in som huvudägare i First Camp genom sitt bolag Cood Investments. Tack vare affären kan First Camp genomföra en kraftig förstärkning av ekonomin för att öka investeringskraften. Bolaget satsar nu på att öppna ett tiotal nya destinationer de närmaste åren.

Klicka för större bild


- First Camp kliver nu in i sin mest spännande fas sedan företaget grundades 2002. Vi får nu den expertis och de ekonomiska muskler vi behöver för att kunna växa och utvecklas i snabbare takt, säger First Camps VD Jens Fylkner.

Den nya huvudägaren har sedan tidigare flera nyckelinvesteringar inom turistindustrin i form av hotell och campingar. Bolaget ligger även bakom succékonceptet Bocamp där privatpersoner får chansen att köpa bostadsrätter på campingplatser. Investeringen i First Camp är ett naturligt steg för att stärka närvaron i campingbranschen ytterligare.

- Vi ser fram emot att bidra till utvecklingen av Skandinaviens bästa campingkedja. Samtidigt ser vi stor potential till samverkan mellan First Camp och Bocamp som kan gynna utvecklingen för hela branschen, säger Daniel Olsson, huvudägare och entreprenören bakom Cood Investments.
First Camp har nu investeringskraft nog för att vidareutveckla sitt erbjudande. De kommande tre åren planeras ett tiotal nya destinationer öppnas och samtliga redan befintliga destinationer ska fortsätta att utvecklas.

- Vi är glada över att presentera den här affären. Tack vare den ska utbudet öka, kvalitén höjas och semesterupplevelserna bli ännu bättre för våra gäster, säger First Camps VD Jens Fylkner.

Läs mer här: www.firstcamp.se

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Dethleffs
Caravan Club of Sweden
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt