CampingSverige.se

12.5.19

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Fjärde upplagan av EHG Open

Den 17 maj är det dags för ägare av Bürstner, Carado, Laika och Hymer att samlas till årets golfevenemang. EHG Open avgörs i år på ansedda Lannalodge utanför Örebro.

I år spelas EHG Open på Lannalodge golf- och konferensresort utanför Örebro.

I år spelas EHG Open på Lannalodge golf- och konferensresort utanför Örebro.


Golftävlingen EHG Open har arrangerats sedan 2016. Bakom arrangemanget står Erwin Hymer Group Sverige som marknadsför husbilsmärkena Hymer, Laika, Carado och Bürstner. Ägare till bilar av dessa märken är välkomna att delta i tävlingen.

– En nyhet är att den i år äger rum på Lannalodge golf- och konferensresort. Precis som tidigare är EHG Open kostnadsfritt. Ställplats, greenfee och lunch ingår, säger Fredrik Uhlin, marknadschef på EHG Sverige.

Bakom arrangemanget står Erwin Hymer Group Sverige som marknadsför husbilsmärkena Hymer, Laika, Carado och Bürstner.

Bakom arrangemanget står Erwin Hymer Group Sverige som marknadsför husbilsmärkena Hymer, Laika, Carado och Bürstner.


Trevlig gemenskap

Ett 80-tal spelare brukar delta i tävlingen som bjuder på golf i natursköna omgivningar, god mat i klubbrestaurangen, tävlingar med fina priser och trevlig gemenskap husbilsägare emellan. På kvällen finns möjlighet att boka sig till barbecue-fest på klubbrestaurangen.

Representanter för de fyra husbilmärkena, återförsäljare samt en rad leverantörer och samarbetspartners kommer att vara på plats i Vadstena. EHG Open arrangeras av Erwin Hymer Group Sverige i samarbete med Husvagn på Väg, Ecster, Wasa Kredit, Fiat och FCA Bank.

Klicka för större bild


Om Lannalodge

Lannalodge öppnade redan 1939 och är en av Sveriges äldsta golfbanor. Den rankas i dag som en av Sveriges bästa golfresorts. Anläggningen har en vacker och variationsrik 18-håls parkbana med modern arkitektur samt en 9-hålsbana med par 3-hål och en spektakulär ö-green.

Här finns också 71 hotellrum, 7 konferenslokaler, Restaurang Lannalodge, LaLoggia pizzeria, boulebana, MTB-cyklar, gym och relax.

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt