CampingSverige.se

10.10.16

Av: Sandra Irengård
Dela
 

Fordonsbranschens verkstadshandbok på gång

Nu kommer Sveriges Fordonsverkstäders Förening (SFVF) med sin första bok som ska öka fordonsverkstäders förståelse kring lagar och regler och hur man kommunicerar rätt med sina kunder.

Bo Ericsson, vd SVFV.

Bo Ericsson, vd SVFV.


-Vi har lagt stort fokus att på ett begripligt sätt göra det lätt för läsaren att förstå lagar och regler och på ett praktiskt sätt kunna tillämpa dessa, säger Ulf Stefansson, jurist på SFVF.

– Vår kunskap när det gäller såväl juridik som teknik och att vara ledamöter i Allmänna Reklamationsnämnden och Försäkringsnämnden leder till att vi har djup kunskap och förståelse om branschens möjligheter att förbättra sig. Utöver vår unika kunskap har vi nyligen utökat samarbetet med Bilvision, säger Bo Ericsson vd för SFVF.

Samarbetet innebär en ny kompletterande tjänst hos Bilvision med digitala blanketter som är integrerade med verkstadens och/eller bilhandlarens system.
– Här hittar både verkstäder och fordonshandlare en mängd olika digitala avtal och blanketter som bör användas. På så sätt vill SFVF bidra till att branschen utvecklas, avslutar Bo Ericsson.

Se också...
Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt