CampingSverige.se

15.5.15

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Forsbergs Fritidscenter börjar sälja Niesmann+Bischoff

Forsbergs Fritidscenter blir exklusiv återförsäljare i Sverige av tyska premiummärket Niesmann+Bischoff.

Klicka för större bild


Många har undrat vad som händer med försäljningen av husbilsmärket Niesmann+Bischoff efter Mobile Living Groups konkurs. Nu vet vi svaret. Forsbergs Fritidscenter med anläggningar i Hyssna, Bjuv och Stockholm blir exklusiv återförsäljare.

- Vi är glada och stolta att nu vara exklusiva återförsäljare till Niesmann Bischoff. Deras snygga premiumhusbilar passar bra in i Forsbergs produktportfölj, säger ägare Christian Forsberg.

Forsbergs smygstartar med märket under våren/sommaren med modellen Arto som nu finns på alla deras centers. Den stora premiären blir på Elmiamässan i september då Forsbergs kommer visa ett brett sortiment av både Arto och Flair. Forsbergs säljer sedan tidigare märkena Concorde, Frankia, Hobby och Challenger.

Exklusivt märke

Med mottot ”För den bästa tiden i livet” levererar Niesmann+Bischoff högklassiga, innovativa och komfortabla premiumhusbilar världen över. Niesmann Arto imponerar med snygg design både inuti och utanpå och får höga betyg även av designexperter. De har fått utmärkelse i det internationellt erkända designpriset RED DOT AWARD 2014.

Företaget är en av de ledande leverantörerna av exklusiva husbilar. Deras huvudkontor och fabrik ligger i Polch i delstaten Rheinland-Pfalz och sysselsätter för närvarande 170 personer. Årligen tillverkas cirka 400 lyxmodeller i Arto- och Flair-serien.

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt