CampingSverige.se

13.7.16

Av: Sandra Irengård
Dela
 

Forsbergs Fritidscenter öppnar sitt 6:e center i Karlstad!

Det framgångsrika fritidscentret började med fem medarbetare 1991. Nu år 2016 kan de stoltsera med cirka 60 anställda samt ett nytt center på gång.

Det femte centret öppnades i Mantorp i mars 2016.

Det femte centret öppnades i Mantorp i mars 2016.


”Vi kommer att sätta ihop ett Team tillsammans med vår nye Platschef i Karlstad, Tor Hauge” säger Mathias Forsberg som ansvarar för Forsbergs Center.
”Tor kommer från flera positioner inom Toyota i Karlstad där han även bor” berättar Mathias vidare. På anläggningen som ligger centralt utmed E18 på Gamla Mejeriets område finns både en modern utställning samt en komplett utrustad verkstad.

“Vi på Forsbergs Fritidscenter startar nu ett sjätte center och med Värmlands-etableringen så sprider vi ut våra center på ett geografiskt bra sätt. Tillsammans med våra nuvarande anläggningar i Hyssna, Bjuv, Stockholm, Borlänge och Mantorp, kommer vi nu ännu närmare våra kunder” avslutar Mathias.

Forsbergs i Karlstad kommer att byggas upp successivt under sommaren med rekrytering av nya medarbetare samt att man beställer in ett komplett utbud av nya och begagnade husbilar till en förväntad smygstart någon gång i höst efter Elmiamässan.

Fakta

Forsbergs Fritidscenter är idag Sveriges största försäljare av husbilar och husvagnar, med en omsättning om ca: 550 Mkr. Bolaget grundades 1991 av bröderna Forsberg och 2011 gick Nalka Invest (tidigare Inter IKEA Investments) in som huvudägare. Företaget är beläget i västsvenska Hyssna mellan Göteborg, Borås och Varberg. Forsbergs är Utvald Svensk Distributör av fyra husbilsmärken: Hobby, Frankia, Concorde och Niesmann samt återförsäljare för Bürstner Husbilar och Hobby Husvagnar.

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Bli annonsör på CampingSverige
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt