CampingSverige.se

5.4.17

Av: Sandra Irengård Fotograf: Forsbergs Fritidscenter
Dela
 

Forsbergs Fritidscenter tar över Kalmar Husvagn & Fritid

Forsbergs Fritidscenter har gjort ännu ett nyförvärv; Kalmar Husvagn och Fritid. Detta blir det 7:e centret i ordningen som kommer att ingå i det välkända företaget.

Klicka för större bild


Kalmar Husvagn och Fritid är ett väl etablerat företag som grundades 1982 av Leif Persson som även driver det tillsammans med sönerna Andreas och Martin.

Företaget är bra beläget med fina lokaler i de centrala delarna av Kalmar och medarbetarantalet uppgår till 12 personer. Omsättningen ligger på ca: 120 miljoner kronor (2016).

- Kalmar Husvagn och Fritid har servat sina kunder lysande under sina 35 år i branschen och det kommer vi att fortsätta med. Anläggningen som ligger centralt i Kalmar ser vi som ett perfekt komplement till våra övriga anläggningar! Tillsammans med det fantastiska teamet i Kalmar och det geografiska läget kommer vi nu tillsammans med våra övriga center i Hyssna, Bjuv, Stockholm, Borlänge, Mantorp och Karlstad ännu närmare våra kunder, säger Christian på Forsbergs Fritidscenter i en kommentar.

Christian Forsberg.

Christian Forsberg.


Möjlighet att växa

Andreas Persson på Kalmar Husvagn och Fritid ser det som en ära att få vara en del av Sveriges, i husbil-och husvagnsbranschens, största företag.
- Vi får möjlighet att växa ännu mer och att ha en professionell koncern som backar oss i våra beslut känns betryggande. Nu spelar vi i den högsta ligan. Det har tagit oss 35 arbetsamma och lärorika år att nå hit och att vi nu får denna möjlighet är ett fint kvitto på att vi jobbat på rätt sätt, säger Andreas.

Forsbergs Fritidscenter i Kalmar kommer ha sin nyinvigning i samband med sin öppethelg i Påsk.

Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt