CampingSverige.se

12.7.18

Av: Sandra Irengård
Dela
 

Forsemölla är den vackraste omvägen i södra Sverige

Inför sommaren har Circle K samlat in tips på vackra och härliga omvägar runt om i Sverige som är värda ett besök. Med sajten Sveriges Vackraste Omvägar vill Circle K inspirera fler att upptäcka Sverige. I södra Sverige har svenskarna tipsat om de lokala pärlorna Forsemölla, Löderups strandbad och Åhusbryggan.

Forsamölla är värd en omväg i södra Sverige.

Forsamölla är värd en omväg i södra Sverige.
Fotograf: Malin Åhr


Hela Sverige kryllar av lokala sevärdheter som är väl värda en omväg. För att inspirera fler att ge sig ut på upptäcktsfärd i sommar, och för att göra det enklare att hitta till alla smultronställen längs med vägarna, har Circle K skapat sajten Sveriges Vackraste Omvägar. Där tipsar svenskar från hela landet om sina bästa omvägar och listar allt från loppisar och vackra naturområden till härliga strandbad och barnvänliga platser. Även Circle K:s medarbetare har delat med sig av sina favoriter.

Åhusbryggan i Åhus är också en plats att inte missa.

Åhusbryggan i Åhus är också en plats att inte missa.
Fotograf: Daniel Nilsson


Fantastiska platser

Bland tipsen finns flera platser du inte får missa när du befinner dig i södra Sverige.

– Vi gillar att göra det enkelt för våra kunder, och vi vet att det finns många fantastiska platser i södra Sverige som man verkligen inte får missa. Med Sveriges Vackraste Omvägar kan både lokalbor och de som är ute och kör i de södra delarna av landet ta del av dessa fantastiska tips, säger Johanna Wintzell, Communications specialist på Circle K.

Sveriges Vackraste Omvägar uppdateras kontinuerligt med nya tips. Vem som helst kan tipsa om sin bästa omväg via sajten.
Adressen till sajten är www.SverigesVackrasteOmvägar.se

Se också...
Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt