Forum 2004: Största förtältet från Isabella

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Det är en i dubbel bemärkelse stor nyhet som Isabella visat upp på sensommarens och höstens campingmässor – långliggartältet Forum med generösa utrymmen och ny design.

Stort och flexibelt är nya Isabella Forum.

Stort och flexibelt är nya Isabella Forum. – Med ett djup på hela 3,5 meter torde Forum vara marknadens största förtält, menar Isabellas vd Carsten Dyg. Och tack vare att det inte har avrundade hörn, kan det erbjuda en boyta på upp till 30 kvadratmeter! (Detta är 10 -20 procent större än det hittills största förtältet, Isabella Penta, som naturligtvis finns kvar i programmet även 2004.)Förutom de generösa utrymmena, bjuder Forum också på en mängd finesser som utökar användningsmöjligheterna. Bland annat kan fronten flyttas en meter inåt, så att man får en skön terrass under tak. Man kan också välja att enbart flytta in den ena fronthalvan för att få ett skyddat entréparti – eller varför inte en läskyddad plats där man kan läsa sin morgontidning.Forum är även försett med bågformade frontpartier – en nyhet som även återfinns på andra Isabella förtält inför år 2004.Se också www.isabella.net

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket