CampingSverige.se

Semester i utlandet
Forum - Semester i utlandet - Alla dessa campingkort + restips Östeuropa
Användare
Johannes
Skrivet: 2006-03-13 13:37:33

Alla dessa campingkort + restips Östeuropa

Jag undrar om någon kan hjälpa en förvirrad?
Vi ska i sommar resa genom Polen, Slovakien, Ungern, Bosnien, Kroatien med slutmål Venedig. Därefter hem genom Tyskland/Teckien/Danmark. Vi bor så lite som möjligt på campingplats, men antar att det är att rekommendera av säkerhetsskäl i många av dessa länder.
Jag lyckas inte klura ut vilket campingkort man bör ha - och varför (det tycks finnas ett flertal varianter). Tar samtidigt gärna emot restips och tips på Campingplatser av det slag man inte annars hittar i broschyrer och guideböcker. Vi har inga krav på komfort, snarare på mysfaktor och avskildhet.
Svar
Jessica
Skrivet: 2006-04-18 12:12:35
Hej!

Jag har varit på 2 europaresor med husbil, rest tyskland, tjeckien, österrike, schweiz, frankrike, italien, danmark, slovenien, ja vi har varit lite överallt, och vi har aldrig haft ett campingkort, har faktiskt aldrig hört talas om nått heller konstigt nog, så vad jag vet så behöver ni nog inget heller.

I tyskland, italien och danmark är det inga problem att stå utanför en camping, vi har kännt oss väldigt trygga i dom länderna, men kan inte rekommendera det i tjeckien. Hoppas ni får en trevlig resa.
Zlatko Schneberger
Skrivet: 2006-04-19 09:31:40
Hej!
Håller med Jessica!Efter närapå 40års resande så har heller aldrig havt nån form av Campingkort och inte blivit frågat om det heller.Kan inte säga någonting om Italien men Tyskland och Danmark är väldigt trygga att stå utanför!Och i dom andra länder som Kroatien eller Slovenien är det förbjudet att fricampa!Men många gör det ändå och det verkar som det finns inga problem!
Trevlig resa!
För att besvara detta inlägg måste du vara inloggad
Logga in  |  Upprätta ny användare
Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt