Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

Semester i utlandet
Forum - Semester i utlandet - Att åka bila till Omis i Kroatien
Användare
Annelie Johnsson
Skrivet: 2006-02-13 18:57:54

Att åka bila till Omis i Kroatien

Vi åker ner till Kroatien till sommaren med husbil och har Omis-Split som resedestination och jag undrar om det är bra vägar dit? Vi åker med vänner som har husvagn och jag har hört att det ska vara rätt så branta vägar i dessa trakter är det någon som varit där och kan ge lite tips inför vår resa? MVh Annelie
Svar
Zlatko Schneberger
Skrivet: 2006-02-15 09:41:00
Hej Annelie!
Om det är bra vägar dit beror på vilket väg du/ni kommer in i landet.Jag skulle rekomendera vägen över huvudstaden Zagreb.Det är motorväg nästan hela vägen från gränsövergång i Macelj till Zadar(nybyggt)i Dalmatien.Zagreb har camping liger(Motel Plitvice)vid samma motorväg och jag skulle rekomendera ätt besök,likaså ett besök till Plitvice sjöar på vägen ner mot Zadar.Så visst kan man åka på bra vägar till eran destination.
MVH/
Zlatko Schneberger
Cecilia
Skrivet: 2006-02-17 12:10:17
I somras var motorvägen öppen till Split. sen fick man ta vägen via havet eller i inlandet som dom vill att man ska (tror inte jag hade velat köra med husvagn den vägen)men jag föredrar via havet o då kommer du direkt till Omis. Vi var där på högsäsong o försökte få campingplats men allt var upptaget. Har varit på lågsäsong också o då var det lättare. men det var innan motorvägen gick så långt ner.
MVH
Cecilia
För att besvara detta inlägg måste du vara inloggad
Logga in  |  Upprätta ny användare
Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Dethleffs
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt