Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

Semester i utlandet
Forum - Semester i utlandet - Camping i Prag
Användare
Berit
Skrivet: 2003-05-13 09:31:16

Camping i Prag

Hej,

Jag är tacksam för tips om campingplatser i nära anslutning till Prag

Berit
Svar
Peter B
Skrivet: 2003-05-13 11:34:50
Triocamp är en jättefin liten camping, nära till buss och sedan spårvagn så är Du i centrum

Hemsida:www.triocamp.cz
Svenne
Skrivet: 2003-05-18 16:49:37
En kanonfin camping mitt Moldau ligger på en udde som går parallellt med 'fastlandet'. Kommer tyvärr inte ihåg namnet. Kolla kartan! På udden finns 2 campingar. Den som ligger längst ut verkar bäst. Har båtförbindelase över Moldau till närheten av tunnelbana. Reservation för vad som ev hänt under översvämningarna förra året!
Lycka till! Svenne, Mobilsolist
Lovisa
Skrivet: 2004-01-25 10:15:38
vill bara utfärda en varning för ovanstående camping. Om vi tänker på samma halvö, så heter den cisarska Louka. Vi bodde på campingen längst ut som hette caravan park (tror jag) Vi var där i somras,det fanns ingen affär där man kunde köpa sig frukostbröd tex, inget lås på toaletterna och inga dörrar eller skynken till duscharna, och så var det en karl som sprang på damernas hela tiden och bytte lampor...
Båtförbindelserna in till spårvagnen gick en gång i timmen, sista gick kl 9 på kvällen, så om man inte ville ha bilen in till stan så var kvällspromenader och annat mysigt uteslutet.
När det började skymma kom det en jättesvärm av stora skalbaggar så vi var tvugna att fly in i tälten, det gick inte att sitta ute. På natten hade vi också påhälsning i tälten, vi blev inte av med något som tur var, men andra par blev av med allt de hade, pengar, kameror, telefoner mm...Det kan man ju inte skylla campingplatsen för, men det var inte trevligt ändå...
man kan ju hoppas att de fått bättre ordning på campingen till sommaren, men jag kommer inte att besöka den igen...
Lycka till!
Gunnar
Skrivet: 2004-01-26 12:31:56
I området Troja i norra Prag, ca 4km från centrum, finns flera campingplatser.

Vi var där i höstas. Vi bodde på en liten familjär camping med bra duschar och toaletter, Camp Dana, som vi gärna rekommenderar.

Ett snabbt och bra sätt att komma till centrum är spårvagnen, som har hållplatsen nära campingen. Biljetter köper man på campingen, kan ej lösas ombord.

Trevlig resa.
Patrik
Skrivet: 2005-05-10 13:28:35
Camping i Prag är oftast ett prisvärt alternativ. Vi har bott på ett par olika campingplatser i Prag men de som vi fastnat för är två som ligger sidan om varandra "sports Camp" och campingen vid Hotell Golf (minns inte riktigt namnet). Båda har en hyfsad standard ( Sports Camp något högre standard men dyrare) Båda ligger i ett område som heter motol, väster om Prags centrum. Spårvagnarna går precis utanför campingen. Lugnt område med närhet till centrum (glöm inte att köpa biljett till spårvagnen på campingen, annars kan det bli dyrt). Lycka till!
YasminH
Ny medlem
Inlägg: 2
Skrivet: 2008-06-24 10:27:44
Jag vill göra reklam för den camping som vi bodde på i Prag. Den har precis startats av ett ugnt par som är jättetrevliga och pratar bra engelska. Hemsidan är www.prazacka.com, adressen är: Nad Ohradou 17, Prague 3 - Zizkov Blvd.
Ska man ner till centrum sen kan man ta spårvagn 1 eller 16.

Vi var bara där en natt, men upplevde riktig tjeckisk gästvänlighet!
YasminH
Ny medlem
Inlägg: 2
Skrivet: 2008-06-24 10:31:53
Jag vill också tillägga att man har tillgång till gratis trådlös Internet, ett stort plus om man vill skicka hälsningar hem eller surfa!
För att besvara detta inlägg måste du vara inloggad
Logga in  |  Upprätta ny användare
Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt