Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

Semester i utlandet
Forum - Semester i utlandet - Camping platser i Italien
Användare
Annika M
Skrivet: 2006-09-05 16:36:12

Camping platser i Italien

Hej!

Vi tänkte för första gången åka till Italien och bo på camping nästa sommar. Därför efterlyser jag tips och råd om bra campingar och annat som kan vara bra att veta. OBS! Vi tänkte inte dra någon vagn ner till Italien utan istället hyra in oss där.

Tack på förhand!

MVH
Annika M
Svar
Anna
Skrivet: 2006-09-12 15:15:37
Efter Gardasjön finns en uppsjö av bra campingar. Lite trångt i högsäsong och fullt så var ute i god tid. OBS! en del av campingarna är enkom för nudister så... Samt efter östkusten precis utanför venedig finns fina campingar precis vid havet.
Macke Sjöberg
Skrivet: 2006-09-12 19:22:55
Hej Annika, om du går in på "www.campingflorenz.it" så kan du bilda dig en uppfattning om den campingen. Vi har legat där två semestrar med husvagn men det finns bungalows och villavagnar att hyra och även tält som är färdigt uppsatta. Rent och snyggt, fin strand och bara ett par kilometer till ett toppenbra shoppingcenter. Om du har några frågor så är du välkommen på; www.masj317@koping.net
Hälsningar Macke.
Anders.B
Skrivet: 2006-09-25 16:19:27
Hej Annika!
Gå in och kolla på www.holiday-cheque.com så hittar du vad du söker.Du kan söka på www.camperonline.it så hittar du många bra länkar. Ha det.Anders.
För att besvara detta inlägg måste du vara inloggad
Logga in  |  Upprätta ny användare
Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt