CampingSverige.se

Semester i utlandet
Forum - Semester i utlandet - Campingplats Bibione
Användare
Peter Liljeström
Skrivet: 2005-05-26 15:57:38

Campingplats Bibione

Hej Vi är en familj som planerar
för att åka med husvagn till Bibione
i Italien och skulle vilja ha tips på
bra campingplats för familj med barn i olika
åldrar
Svar
anneli
Skrivet: 2005-05-27 17:53:25
Jag skulle strunta i Bibione och åka till Caorle i stället, mycket trevligare. Där finns en toppen camping som heter Pra´delle Torri., den ligger 5 km utanför centrum. Caorle är en liten charmig stad, med smala gränder, mysiga små torg, kanaler, mycket fiskebåtar, vattenland, undebara stränder, Caorle är så mycket mer än bara en badort. Detta är ett tipps. Ska själv åka dit nu i juni för 5 gången.
Trevlig semester.
Thomas
Skrivet: 2005-05-30 10:03:30
Trevligt att höra att ni tänker åka ner. Vi var där nere i fjol och hade en superskön semester. Det var första gången för oss som vi åkte så långt med husvagnen men det är inte sista gången.
- Vi trodde att det bara var att åka till den campingsplats vi valt ut i förväg, men det var det kö att få komma in. Om vi ville så kunde vi få ställa oss i kön men dom visste inte om vi skulle få plats under morgondagen eller ev dagen därpå. Betalt ville dom natruligtvis ha från första dagen, då vi ställde oss i kö !
- vi hitta sedan en campingplats c:a 2 km från Bibione och den var superbra. Il Tridente, tror jag att campingen hette. Härlig strand, superfina toaletter/duschar, etc etc Mao en camping jag kan rekommendera!
- Ytterligare en sak är att dom tar betalt för varje person, varje husvagn, varje bil etc så det är inte som i sverige där vi betalar per ekipage. Om jag inte missminner mig så kostade det oss c:a 400:-/dygn. Bra att känna till.
- Ett utflyktsmåls som är ett måste när man är därnere så är det Venedig. Ta inte bilen dit utan ta bilen från Bibione upp till trakten kring motorvägen och ta sedan tåget till Venedig. Den tågresan tar c:a 70 minuter men då kommer ni ända in till stan och slipper dyra parkeringsplatser i Venedig, Biltullar, bensinpengar etc.
- Annars kände det som om vi hade flugit till playa de playa. Bibione är en typisk turist ort med mycket krimskrams i butikerna och många restauranger.

Ha en skön resa till och ifrån Italien och framförallt en ännu skönare vistelse i Bibione !
Benke
Skrivet: 2005-05-31 14:42:32
Hej.
Jag har varit på Pra delle Torri, en mycket bra camping finns allt + lite till.
MEN var är stranden ? pytteliten remsa sten.
Ska man bada så är Bibione det självklara valet, där är det sandstrand.
Modell större. + promenad avstånd till byn.
På kvällarna stänger dom av gatorna för all trafik så då har det blivit gågator istället.
För att besvara detta inlägg måste du vara inloggad
Logga in  |  Upprätta ny användare
Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt