CampingSverige.se

Husvagnar - modeller
Forum - Husvagnar - modeller - Förstagångsköpare
Användare
Peter
Skrivet: 2003-03-11 20:50:56

Förstagångsköpare

Hej
Är i full färd med att leta efter en husvagn,begagnad. Har aldrig haft en vagn förrut vi är en familj på 5 personer. VAd bör man tänka på som förstagångsköpare märke och så, skulle bli mkt glad för ett svar.
Svar
Anders
Skrivet: 2003-03-12 11:19:08
Hej du!
Har själv averkat "första" vagnen och är på väg mot nästa!
Börja med en "billig" vagn, gärna hos en handlare! Det känns tryggt när man inte riktigt vet, om du förstå vad jag menar! Lägg lite tid att hitta en fräsch vagn, det kan ta lite tid och lite resor men det är det värt! Kolla på internet, de flesta handlare har bilder och info utlagda! Se även til att förtält är med!! Kostar skjortan om det inte följer med
Toa ser jag som ett måste!! Helts med tömning utifrån, sk kassett-toa!
Sedan beror det på hur stora barnen är! Är det små barn så funkar en mindre vagn! Fördelarna med en mindre är ju att det är lättare att dra och ställa upp! Lite tips, kanske lite hjälp!!
Magnus
Skrivet: 2003-03-12 21:20:31
Köpte själv min första vagn i höstas.
En 82:as Solifer 55 ttl.
Det man bör kolla är fukten. Fukt i sin första vagn kan förstöra för all framtid. Köp ej för liten vagn. Ta gärna till lite större.

Lycka till med köpet

Magnus
Peter
Skrivet: 2003-03-15 10:36:28
Hej!! Bestäm först vad den får kosta, om ni vill ha boggie den är tyngre att vända runt men i dom flesta fall stadigare på vägen. Kolla annonser och KÖP en FUKTMÄTARE finns på Jula och den funkar utmärkt hittar du fukt i en vagn så åk därifrån!! om du inte vill renovera hela sommaren. Köp inte för gammalt från ca -80 - 85 och nyare är att föredra, märke och storlek får du nog "känna" själv men köp gärna en som är lite för stor, för köper man för liten så kan det bli trångt, Tält bör vara med Toa också men den är inte så dyr om det inte finns med.
Peter
Peter
Skrivet: 2003-03-17 21:12:49

Fukt

HEj!!

Tack för alla svar, detta kommer att hjälpa mig!!! Är det någon som vet hur man skall gå tillväga för att leta fukt i en husvagn, något speciellt ställe man skall kolla på och så??
rolf
Skrivet: 2003-03-18 14:03:39
Se etter fukt rundt takluker og i hjørner foran og bak spesielt under fønster høyde, lån deg en fukt måler når du skal se på vogn, fukt er dyrt å reparere og vanskelig å selge videre,hvis det er fukt så kjenns det når du går inn i vagnen.
För att besvara detta inlägg måste du vara inloggad
Logga in  |  Upprätta ny användare
Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt