CampingSverige.se

Semester i utlandet
Forum - Semester i utlandet - GPS navigering till Campingplatser
Användare
Hans
Skrivet: 2005-03-21 14:30:31

GPS navigering till Campingplatser

I år har jag för första gången tänkt ta hjälp av GPS-utrustning för att lättare hitta på min husvagnssemester i Europa. I de programvaror jag testat finns fördefinierat olika intressanta plaser t.ex sevärdeheter, besinstationer och hotell. Men till min förvåning har jag inte hittat något program som innehåller koordinater (POI) till campingplatser. Tacksam för tips om det finns program som har dessa uppgifter eller om man möjligen han hämta och importer uppgifterna från någon databas.
Mvh/Hans
Svar
livar Dubland
Skrivet: 2005-03-21 20:00:16
Her komer linken til ca 5000 campingplasser i Europa. Selv om man ikke forstår hollandsk så klarer man å hente de nødvendige informasjoner. God tur og god sommer.


www.gpstracks.nl
Lars Erik Paulsson, redaktör CampingSverige.se
Skrivet: 2005-03-23 12:27:50
www.mapandguide.com kan du köpa ett tyskspråkigt navigationsprogram för PC (kräver alltså att du har en bärbar dator med dig) som verkligen kan rekommenderas.
Anders
Skrivet: 2005-03-23 13:14:18
jag använder Tomtom version 3 med kartor över västeuropa och där finns en hel del campingplatser med
därutöver har jag på diverse platser på nätet hittat POI (point of interests) i ett filformat som passar Tomtom som jag laddat ned och installerat i min navigator, till och med fartkamerors placering finns utlagda på nätet i ett filformat som bara är att kopiera in
allt fungerar tillfredsställande bara man väljer rätt navigeringsprogram, jag har noterat att andra navigeringsprogram saknar denna information
Anders
Skrivet: 2005-05-21 08:18:22
Jag har en Garmin iQue 3600 och är intresserad av alla slags wayoints, gärna rastplatser och campingar. Det måste finnas massor av folk som har waypints som man lätt kan byta med varandra genom mejlen. Hör gärna av er till mig om ni har nått kul.
För att besvara detta inlägg måste du vara inloggad
Logga in  |  Upprätta ny användare
Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt