Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

Handikappcamping
Forum - Handikappcamping - Handikapp campingar
Användare
Birgitha
Skrivet: 2005-05-11 12:38:29

Handikapp campingar

Hej
Var finns dom handikappade campingar som ska finnas i landet. Det går inte att hitta på internet utan man måste ringa runt kolla om dom har handikapptoalett med duch och det hittar man aldrig och så får man ringa runt det tar tid. Jag som kvinna kan inte gå in på herrarnas duch för att hjälpa min hjärnskadade man det måste vara en separat duch. MVH Birgitha
Svar
Aase Viberg Hansen
Skrivet: 2005-05-11 12:40:11
Godt spørgsmål - det er derfor vi arbejder på at teste Campingpladserne - netop for at undgå dette problem! Det er rigtigt, at man ikke kan stole på hvad der står på Internettet!

Lejrcheferne kan simpelt hen ikke vurderer vores behov! Torne Camping er OK ! Ellers se de pladser jeg har testet på www.handicap-camping.dk under Sverige (Det lille svenske flag) - der er ikke mange endnu !

Hilsen
Aase Viberg Hansen
www.handicap-camping.dk
Anna-Karin Gidlund
Skrivet: 2006-04-06 00:02:31
Hej prova Kerstins Udde Spa & Turism en av Sveriges Naturskönaste Campingplatser i övre Höga Kusten, mellan Örnsköldsvik och Umeå en bit in i landet. Spa anläggning och campingplats och stugby med bra tillgänglighet för rullstolsburna, till kök, dusch, wc och bad. Gräs och grus på området. Milsvid sjöutsikt.
Eva Klint
Skrivet: 2006-08-08 13:21:31
Hej
Evedals camping i Växjö Jönköping Villa björkhagen Swecamp vid Elmia bland annat.
För att besvara detta inlägg måste du vara inloggad
Logga in  |  Upprätta ny användare
Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt