CampingSverige.se

Husbil
Forum - Husbil - Husbilstvätt
Användare
bamseboy
Ny medlem
Inlägg: 1
Skrivet: 2008-05-06 13:58:54

Husbilstvätt

Jag måste bara rekomendera en otroligt bra produkt. Jag satt och surfade runt på bl a Husbilsklubbens hemsida och fann då en tråd i deras forum om Husbilstvätt. De diskuterade en produkt som heter HD Grön och alla verkade så ense om att detta var en riktigt effektiv produkt, både till deras husbilar, personbilar och t o m altangolv. Jag letade reda på företaget som säljer produkten och beställde hem en liten dunk för att pröva.
Jag har nu använt den till att tvätta husvagnen som stått över vintern under ett tältak och den var alldeles svart av rinningar och andr föroreningar. Jag blev verkligen förvånad av resultatet, den blev jättefin! Jag sprayade på medlet en gång o spolade först av efter en liten stund och det bara rann av men sen körde jag en repa till och använde då en tvättborste och husvagnen blev alldeles som ny! Jag har även använt den till våra två bilar och på garaget där det blivit mögel och alger på fasaden i norrläge och det tog bort det oxå.

Jag kan verkligen rekomendera denna produkten! Jag beställde den på nätet hos Kemidepån, beställde den en lördagkväll och på tisdag hade jag fått den. :applause: Den finns på www.kemidepan.se

I helgen blir det Öland för vår del!
Svar
För att besvara detta inlägg måste du vara inloggad
Logga in  |  Upprätta ny användare
Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt