CampingSverige.se

Husbil
Forum - Husbil - Hyra husbil i sommar!
Användare
Brugeren er slettet
Skrivet: 2008-05-26 14:54:34

Hyra husbil i sommar!

Hej,
jag och min familj (fem personer) funderar på att ta tåget till norra Norrland (tåget stannat i Luleå och Kiruna) och åka runt lite i Sverige och Norge. Vi önskar i samband med detta hyra en husbil under en vecka någon gång under juli månad. Är det någon som har en ledig husbil att hyra ut till en rimlig kostnad?
Mvh Christine
Svar
trollgil
Ny medlem
Inlägg: 2
Skrivet: 2010-06-15 22:09:22
Hej, önskar hyra husbil v 30-31 2010. Om någon är intresserad finns det möjlighet att byta med 35 fots båt som ligger strax utanför smögen.( 2 vuxna 3 barn)
CU
Ny medlem
Inlägg: 2
Skrivet: 2011-12-25 11:35:59
Hyra husbil sommaren 2010!

Husbil lagom för två vuxna önskas hyra 2-3 veckor i juli för rundresa från Stockholm längst kusten till Strömstad (sen rakt över tillbaka till Stockholm). Vi betalar MAX 5000 kr/vecka och det ska inkl. fria mil.
Brugeren er slettet
Skrivet: 2012-02-01 11:05:13
Hej, jag heter Jens Fylkner och har ett förflutet i camping-Sverige, bl a som medgrundare och VD för kedjan First Camp. Jag har (tillsammans med min bror) startat ett nytt företag (Grand Tourismo, www.grandtourismo.se) som har för avsikt att förmedla uthyrning av husbilar. Jag har sett ett antal inlägg här på CampingSveriges forum kring intresse att hyra husbil, men det är ju uppenbart att det måste finnas bättre sätt att mäkla ihop alla de som vill hyra en husbil och de som kan tänka sig att hyra ut en. Det är vad vi vill göra. Jag skulle verkligen uppskatta om alla som har tankar, önskemål och funderingar kring det här (också ni som vill hyra ut en husbil) tog sig tid och skrev några rader till oss på Grand Tourismo så att vi kan bygga en verkligt bra och användbar tjänst.

Anmäl er i sånt fall på www.grandtourismo.se

Mvh, Jens Fylkner på Grand Tourismo
För att besvara detta inlägg måste du vara inloggad
Logga in  |  Upprätta ny användare
Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt