Husbil365

CampingSverige.se

Husvagnar - modeller
Forum - Husvagnar - modeller - Kabe eller Cabby
Användare
Magnus
Skrivet: 2004-11-09 10:32:14

Kabe eller Cabby

Funderar på att köpa en helt ny husvagn valet är mellan Kabe & Cabby jag vintercampa också har hört att Cabbyn ska vara lite bättre på vintern.Vill ha lite tipps.
Svar
Lars
Skrivet: 2004-11-12 10:16:15
Det är nog inte så svårt att välja. Oavsett vilken Du väljer får Du en toppenvagn. Själv har jag en Cbby-03 som jag är mycket nöjd med, men Kabe är minst lika bra. Det som skiljer är att Cabby har sprutad polyurethanskum i sin konstruktion. Kabe har Ecoprim, en extruderad sandwichlimmad polystyrencellplast. Skillnaden är, vid lika vägg och golvtjocklekar, teoretiskt något bättre isolervärde i Cabby. Möjligen kan ett färre antal reglar i Cabby ytterligare bidraga till något bättre komfort. I vilken grad Kabes väggtapet och innertak kan väga upp skillnaden vet jag ej. Oavsett detta så får Du en bra vintervagn vilken du än väljer. Låt känslan, planlösning och pris avgöra,
är mitt tips.
Vänliga hälsningar och lycka till.
Lars
Andreas
Skrivet: 2005-05-17 12:24:09
Både Kabe och Cabby håller hög kvalitét när det gäller tekniken, och båda borde fungera väl på vintern. Rent designmässigt är jag inte så förtjust i någon av dom. Av de svenska vagnarna föredrar jag helt klart Polar.
För att besvara detta inlägg måste du vara inloggad
Logga in  |  Upprätta ny användare
Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt