CampingSverige.se

Tältcamping
Forum - Tältcamping - Kyltips - hur man hanterar kylvaror i tältet
Användare
Göran Eskilsson
Skrivet: 2004-05-31 23:37:39

Kyltips - hur man hanterar kylvaror i tältet

Jag och min familj ska göra en semester till Italien nu i sommar och vi kommer att tälta en hel del under den semestern. Vi behöver ha lite bra tips om hur man hanterar kylvaror, finns det smidiga kylskåp som man kan ha med sig i tältet?
Svar
Maria
Skrivet: 2004-06-08 09:17:01
Hej!
Vet inte om det är så att ni tänkt bila.. men om så är fallet så finns det bra kylväskor med kylelement i som man kopplar in i cigarettuttaget i bilen. De håller kylan rätt länge efter att man stannat och det finns även adapters att köpa så man kan använda vanliga eluttag också. Komplettera med kylklampar om ni blir utan ström en längre tid.

Vi ska också till Italien i sommar - i bil! Vi åker efter midsommar och ska bo en vecka i Caorle några mil norr om Venedig.

Lycka till nu!
/Maria
Bosse Larson
Skrivet: 2004-07-03 23:39:36
Hej! För den som bilar och vill ha en kyl som fungerar oavsett temperatur i bilen så är min erfarenhet att man måste ha en kyl med kompressor. De säljs bl.a i båttillbehörsaffärer men fungerar bra i bil också. De är betydligt dyrare än kylväskor med kylelement som bara klarar att sänka temperaturen ca 25 grader. Vi har haft kompressorkyl i 5 år och den fungerar perfekt. Det går till och med att frysa in maten. /Bosse
För att besvara detta inlägg måste du vara inloggad
Logga in  |  Upprätta ny användare
Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt