CampingSverige.se

Semester i utlandet
Forum - Semester i utlandet - Med hund på färja
Användare
Berra
Skrivet: 2005-03-06 15:58:54

Med hund på färja

Vi tänker åka med husbil till Tyskland.Vår ettåriga schäfer ska givetvis med.Vi kommer nog åka färja mellan Rödby - Puttgarden. Lämnar man hunden kvar i bilen, eller finns det särskilda utrymmen på färjan? Tacksam för tips.
Svar
Hans Lindgren
Skrivet: 2005-03-10 21:32:02
Hej
Det är inga problem att ta med sig hunden på den färjan. Överfarten tar mindre än en timme och man kan sitta på däck med hunden om man inte har väldig otur med vädret. Det blir ju lätt varmt "inomhus" så våra hundar trivs mycket bättre på däck. Så vitt jag vet så finns det inte några särskilda utrymmen för hundar, dessa färjor är ju mer att jämföra med färjorna mellan Helsingborg och Helsingör än t ex med dom stora färjorna till Finland och Danmark.
Jag är övertygad om att ni får en trevlig resa när ni har hunden som sällskap och hoppas att ni tänkt på att rabiesvaccinera i tid så att testet hinner genomföras innan ni planerar att åka.
Hälsningar/Hans
Berra
Skrivet: 2005-03-14 19:34:19
Tack Hans
Ditt tips känns bra,o lugnande.Vi har åkt färjan tidigare, men med turistbuss (utan hund),så detta blir nytt. Vaccinationerna har vi under kontroll,så nu längtar vi till våren, o resan
Hälsningar Berra
För att besvara detta inlägg måste du vara inloggad
Logga in  |  Upprätta ny användare
Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Dethleffs
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt