CampingSverige.se

Nybörjare
Forum - Nybörjare - nya husvagnar
Användare
Laserklas
Ny medlem
Inlägg: 1
Skrivet: 2010-05-26 16:27:09

nya husvagnar

Jag är en nybörjare när det kommer till husvagnar, men nu har jag hursomhelst bestämt mig för att gör en investering och köpa en. Jag är intresserad av en ny husvagn och har varit hos min lokala husvagnsförsäljare(<a href="www.husvagnsreserven.se).

Jag har dock inte lyckats bestämma mig, har till och med varit inne och letat husvagnar flertalet gånger. Jag tänkte därför fråga på ett forum där folk har lite bättre koll på husvagnar än vad jag har, innan jag tar och gör en så pass stor investering.

Jag undrar då var man som husvagnsnovis bör börja. All information om vad man bör tänka på innan köp är välkommen.
Svar
Brugeren er slettet
Skrivet: 2010-08-29 15:34:55
Ja, nu är det ju någon månad sen du skrev din fråga så du kanske redan köpt en vagn? Jag är precis lika husvagnsnovis som dig men vi har precis köpt vår första vagn och jag kan väl berätta vad vi kollade efter ifall det kan vara till nån hjälp=) Jag har kollat efter en liten men ändå rymlig vagn. En planlösning som känns luftig och öppen. Vagnen skulle kännas "fräsch" men det gäller väl inte dig för vad jag förstår skall du köpa en ny vagn? och då är den ju fräsch=) För mig kändes det åxå viktigt med ett stabiliseringdrag då jag läst en massa positivt om dem.
Att titta efter en vagn som uppfyller ens behov anser jag viktigt, vi är två vuxna, två tonåringar och två hundar som ska få plats samtidigt som vagnen ska få dras med en C5:a och B-kort. Alltså måste det bli en liten vagn som känns stor/rymlig. Många vagnar faller direkt på totalvikten. Sen var det ju planlösningen, efter att ha tittat runt ganska mycket så föll valet på Adria 502 up. Många husvagnar ger en trång känsla men inte den. Efter att det bestämts så var det bara att leta en vagn i lämpligt pris kontra årsmodell och sen kolla upp den så den var fuktfri, hel och fräsch. Man ska ju fundera en hel del om man tänker använda vagnen vintertid för då är ju isolering och uppvärmning viktigt. För oss är det sekundärt då den kommer stå undanställd hela vinterhalvåret.
Nu är vi iallafall lyckliga ägare av en Adria unica 502 up-00 och jag hoppas att vi blir nöjda.
Hoppas du har funnit/finner din drömvagn:)
För att besvara detta inlägg måste du vara inloggad
Logga in  |  Upprätta ny användare
Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt