CampingSverige.se

Semester i utlandet
Forum - Semester i utlandet - Övenattning í Serbien, Albanien
Användare
Peter Lindström
Skrivet: 2007-03-17 07:22:50

Övenattning í Serbien, Albanien

Hej vi ska bila ner till Grekland med husvagn i sommar och kommer då åka igenom Serbien. Finns det bensinstationer som har öppet dygnet runt som man kan övernatta på. Hemvägen tänker vi åka till Montenegro och närmaste vägen från Grekland blir igenom Albanien. Har någon åkt bil med husvagn i Albanien, vet ej om det stämmer men tydligen är det väldigt få vägar som har asfalt. undrar om det stämmer. hoppas någon har några tips.
Svar
robert åhnbrink
Skrivet: 2007-03-23 10:59:24
hej vi åkte till grekland sommaren 2005 med husbil vi körde till budabest och där ifrån nonstop till grekiskagränsen strax utanför tessaloniki inga problem med bensinstationer
men däemot med vägtullar
mvh
robert
Peter Lindström
Skrivet: 2007-03-26 16:49:28
Hej Robert. Vad var problemet med vägtullarna, svårt att hitta inköpställen för väg biljeterna eller något annat. Finns det något sätt att underlätta detta på.
robert åhnbrink
Skrivet: 2007-04-01 14:47:02
kolla vad det kostar i resp. land och vilken valuta som gäller, vi bet. med euro till överpris,
dåliga på engelska gjorde inte saken lättare det var mycket arbete med nya vägar som bör vara klara poliser vid varje vägarbete som kollade hastiheten
MVH
Robert
Roine
Ny medlem
Inlägg: 1
Skrivet: 2008-12-14 18:29:46
Hallå Peter Lindström. Så här nästan 2 år efteråt hittade jag ditt inlägg. Hur var resan? berätta lite grann, har själv lite funderingar att kommande sommar bila till Meteora i Grekland. Till Kroatien har vi bilat några år där vi har vänner som vi bor hos. Även Bosnien och Montenegro har vi bilat igenom. Men nu finns planer på Grekland. Vilken väg åkte ni? genom Albanien eller Serbien och Makedonien. Tacksam för alla tips.
För att besvara detta inlägg måste du vara inloggad
Logga in  |  Upprätta ny användare
Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt