Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

Utrustning - Gas, kyla, värme
Forum - Utrustning - Gas, kyla, värme - Plastgasoltub
Användare
Majsan Kullhagen
Skrivet: 2007-03-07 08:29:18

Plastgasoltub

Finns plastgasoltuben överallt idag eller bara på speciella ställen i Sverige. Finns den även i andra länder om man åker utomlands.
Svar
Jörgen Nilsson
Skrivet: 2007-03-16 22:58:22
Kompositflaskan finns hos alla som säljer gasol.Det finns två fabrikat,AGA och Air liquid. Nackdelen med kompositflaskan är att när du valt ett fabrikat, måste du fortsätta med detta då flaskorna ej går att blanda.Ståltub eller aluminiumtub går däremot att blanda. Kompositflaskan fryser också lättare vid stort gasol-uttag.Är cirka 10 kg lättare än ståltub.
Zlatko Schneberger
Skrivet: 2007-03-23 09:53:16
Hej Majsan!
Kompositflaskan finns och inte finns hos alla.Det är precis så som Jörgen säger.Den andra,om den finns i andra länder har ingen betydelse iome att Vi kan inte byta våra svenska flaskor mot andras.Du kanske kan hitta i utlandet nån som kan fylla dina flaskor men om dom vill fylla komposit är jag mera tveksam.Har nämligen fått fylla min flaska av tysk ursprung och på frågan om dom kan fylla även komposit så var svaren nej!Dom hade inte certifikat för det..möjligen om två år sa han.Så min erfarenhet är att stål är fortfarande bättre..viserligen lite tyngre!
Mvh/Zlatko
För att besvara detta inlägg måste du vara inloggad
Logga in  |  Upprätta ny användare
Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt