CampingSverige.se

Semester i utlandet
Forum - Semester i utlandet - PRAG
Användare
kent
Skrivet: 2007-01-27 15:42:08

PRAG

Skulle gärna vilja ha lite tips på bra campingplatser platser i närheten av prag.
Kör husbil. Gärna lite annan information också om Prag och dess närområde
Svar
Palmqvist
Skrivet: 2007-02-01 16:31:14
Trevligt att Ni skall åka till Prag. Jag har sett många av Europas städer. Paris, Rom, London Wien osv. men pärlan bland de alla är Prag. Men var försiktig med ditt bohag. Brottsligheten är stor. Själv drabbades jag.
Ca. en eller två mil norr om Prag finns en rastplats som man kan stå på över natten. Detta då om Ni kommer via Dresden. Vägen är lite backig och knölig ca. 3 mil vi gränsen Tyskland-Tjeckien. Likaså då ni skall in i Österrike.
Peter Lindström
Skrivet: 2007-02-03 04:18:48
Hej När vi var i Prag så bodde vi på Sonny Camp. Fungerade riktigt bra 500m till metro station.
www.sunny-camp.cz
RolfB
Skrivet: 2007-02-04 21:55:40
Hej Vid Troja på väg mot Zoo i Prag finns många campingar längs vägen. Det är gamla stora villor som har camping på tomten bakom husen samt pension med rum. Jag tror det fins minst 5 st på samma gata. Det är bara 5 min promenad till spårvagn samt buss som går på gatan utanför, sedan 10 min till centrum. Kolla på webben. Vi har varit på www.autocamp-trojska.cz både med husvagn samt som pensionsgäster. OBS ganska brant kort backe upp till gatan vilket kan vara problem med långa låga fordon. Tänk på att det inte går att köpa biljetter på buss eller spårvagn. Biljetter måste köpas i förväg på campingen eller vid tunnelbanan. Det finns även olika kort för 3 resp 7 dagar. Bilen/husbilen kan man sedan tryggt låta stå på campingen hela tiden.
För att besvara detta inlägg måste du vara inloggad
Logga in  |  Upprätta ny användare
Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt