CampingSverige.se

Campingplatser i Sverige
Forum - Campingplatser i Sverige - Sommarvik, Årjäng
Användare
Jasmin
Skrivet: 2003-06-26 09:38:56

Sommarvik, Årjäng

Hej,
Någon som har campat på Sommarvik i Årjäng? Var det bra? Eller dåligt? Och varför bra eller dåligt? Personligen är min erfarenhet att stor campingplatser blir som en stor stad, ytlig och stel - Hur stämmer det in på Sommarvik?

Vi har tält, ett stort. Men på vissa campingplatser är man mer eller mindre ovälkommen med tält numera. Det är inte så kul när man hamnar långt bort in i skogen bland mygg, kottar och rötter. Vem sover bra i den miljön?
Men som tur är finns det många campingplatser som värderar alla lika :-)

Någon som har tältat på Sommarvik och vet hur det är där?

Hoppas på kommentarer av olika slag :-)

Ha en RIKTIGT trevlig sommar :-) :-) :-) . Jag hoppas på mycket sol och lite regn.

//Jasmin
Svar
Markus
Skrivet: 2003-06-26 20:27:49
Hej Jasmin

Hemskt trångt. Men nu Campar vi två lite olika. Jag har en ekipage på 12,4 meter och hadde problemer att komma till platsen. De flesta platserna jag såg låg i små terassvåningar. Alltså att varje plats hade en upphöjning så att varje plats låg ca 50-80 cm högre en den som låg nedanför.

Men det var inte det som var problemet för meg egentligen. Det var vägen ditt innom Campingplatsen. Där jag låg hade dom Plantat halvstora träd brevid vägen inne på Campingen som i sin tur tog imot Husvagns veggen när man skulle komma till. Sen var det små 40 cm höga plats skyltar som i sin tur tog bort i framhjulet för blikkarna var bakåt mot träden som började att komma otäckt nära Husvagns veggen.

Men det kanskje du inte kommer att ha någon problem med? Nu vet inte jag hur stor bil ni har? Eller om ni kommer med bil överhuvud taget?

Det positiva för barnfamiljer var att det ordnades mycket kul för barnen. Fina lekplatser ochså. Tror absolutt inte att ni inte är välkomna med Tält. Bara pass på att inte hamna vid Service hus E. Där var disk mögligheterna utomhus. Och det på en 5 stjärning Camping? I andra Service hus var det bättre med fasiliteter.

Ha en riktig trevlig Sommar nu då...

Tack & Hej
markus
För att besvara detta inlägg måste du vara inloggad
Logga in  |  Upprätta ny användare
Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt