Husbil365

CampingSverige.se

Semester i utlandet
Forum - Semester i utlandet - Tälta i Kroatien
Användare
åsa
Skrivet: 2004-05-31 12:01:44

Tälta i Kroatien

Hej
Vi ska resa till Kroatien i sommar, 2 vuxna och 4 barn. Vi har ett bra tält med oss men är oroliga för värmen. Finns det bra tältplatser med skugga eller kommer vi att smälta??

Åsa m familj
Svar
Joan Petersen
Skrivet: 2004-06-01 14:52:01
Hej Åsa.

Sommeren 2003 var vi på camping Zaton ved byen Zadar. Der var store pinjetræer som skyggede over næsten hele pladsen. Men de bevirkede også at der ikke var megen vind.

Det var varmt men der var mange familier i telt eller teltvogn og det var såmænd ligeså varmt at sove i en campingvogn.

Du kan se billeder fra pladsen og læse om vores ferie, hvis du går ind på Semester i utlandet og dernæst Kroatien. Artiklen hedder ferie i Kroatien 2003.

Rigtig god ferie til dig og din familie.

Venlig hilsen Joan
Rikard
Skrivet: 2004-06-03 14:44:15
Vi har turistat i Kroatien 3ggr tidigare och tänker åka dit även i sommar. Campingarna i Kroatien på atraktiva öar Brac, Hvar m.fl och ex.vis Istrien kan vara ganska fullpackade i slutet av Juli och augusti. Många campingar har inga campingtomter utan man får knöka in sig där man rymms. Detta kan innebära att det blir trångt på de skuggiga ställena.

Nätterna brukar sälllan vara nåt problem för värmens skull. Eftermiddagarna runt 4 tiden brukar vara svettigast. Tips: res tidigt i Juni, svalare och mindre knökfullt.

/Rikard
Åsa
Skrivet: 2004-06-09 01:46:49
Tack för svar Joan och Rikard. vi kommer att åka redan den 12 juni så den värsta värmen har inte kommit än. Jag såg artikeln om er resa Joan och det verkar som om vi valt helt rätt när vi bestämde oss för Kroatien.
Hoppas även ni får en bra sommar

Mvh
Åsa med familj
För att besvara detta inlägg måste du vara inloggad
Logga in  |  Upprätta ny användare
Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Dethleffs
Autohallen husbilar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt