CampingSverige.se

Utrustning - Invändigt
Forum - Utrustning - Invändigt - Vad ska man ha med sig?
Användare
Mats
Skrivet: 2006-03-05 10:41:19

Vad ska man ha med sig?

Vi har köpt vår första husvagn (Hobby 540 UK) och undrar vad som är lämpligt att man utrustar med invändigt. Ska man ha extra bäddmadrasser? Husgeråd förstås, är det bra att ha extra plattor med el?
Mats
Svar
satu
Skrivet: 2006-03-07 17:01:08
Extra plattor med el är bra om man ej vill använda gasolplattan! Extra bäddmadrass ej fel för skönare sömn(vi har det) kaffebryggare, husgeråd i plast!(tänk på vikten, fyll inga skåp med porslin under körning,ställ sånt på golvet.Ta med sånt ni använder i hemmet, sängkläder,badlakan,papperskorg m.m.
Håkan Persson
Skrivet: 2006-03-08 12:47:56
Grattis till köpet Ni kommer att storm trivas!! Givet vis är det plast som gäller med tanke på vikten.Tips:Sätt en plastback på hjul (ikeas) under våningssängen där förvarar du badlakan mm i (toan har ju ingen förvaring för det om man är en stor fam), i garderoben hänger du en mobil klädförvaring med fack i som du enkelt lägger tröjor tshirts u-kläder mm i ,givetvis är där plats över att hänga på andra sidan.Ute i f-tältet kan du även ha rock hängare som du fäster på tält pinnen..belysning i förtältet..plast back som går att fälla i hop då den inte andvänds att lägga tidsskrifter och annat i när man står still.Lycka till.
För att besvara detta inlägg måste du vara inloggad
Logga in  |  Upprätta ny användare
Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt