CampingSverige.se

Vintercamping
Forum - Vintercamping - Vintercampa i Spanien
Användare
Nils Palmqvist
Skrivet: 2006-09-06 15:04:58

Vintercampa i Spanien

Har någon övervintrat i Spanien och kan rekomendera någon bra campingplats. Gärna med Campingcheqe
Svar
lars larsson
Skrivet: 2006-09-07 12:25:14
Hej, vi har inte övervintrat i Spanien själva men har vänner som gjort det och som vi har besökt. De bodde på camping Fuengirola tillsammans med ca fyrtio andra Svenska campare. Vi tyckte det var en bra camping med god ordning. Nu var detta 1998 så vi får väl hoppas att det det fortfarande är bra.
Själva har vi planerat att kommande vinter åka ytterligare 12 km västerut till en camping som heter Cabopino. Anledningen till att vi inte väljer Fuengirola är att de inte accepterar hundar. Se hemsidan. WWW.Campingcabopino.com
mvh
Lars
Nils
Skrivet: 2006-10-08 11:46:37
Har läst och hört att brottsligheten är ganska stor i södra Spanien. Många av svenskarna som har sina bostäder i Spanien säljer och flyttar antingen till Italien eller Grekland.
Själv tänkte vi också att övervintra i Spanien men väljer i stället Portugal.
Är jag fel underrättad????!!!!
Mats
Skrivet: 2006-10-22 17:40:32
Efter ett antal vintrar i Spanien vill jag nog påstå att de flesta vinteröppna campingar är av ganska bra standard. Det går inte att svara generellt på din fråga. Det handlar mer om ifall du vill bo nära en större ort, husvagn eller husbil och hur långt söderut är du beredd att åka.
Sedan det där med Campingcheqe. Det kan vara praktiskt att ha några för vissa speciella tillfällen. Att planera en vinter efter dessa vill inte jag rekommendera. Du kan få både bättre och billigare camping med normalt betalningssätt.
Trevlig resa!!
Mats
Lena Wallin
Skrivet: 2006-10-30 12:47:47
Detta är inget svarDET ÄR EN FRÅGA,HJÄLP.
Vi är ett par som planerar att till nästa höst ta
med husvagn och hundar för att övervintra i Spanien. Vi vill komma till en mysig camping gärna inte långt från hav eller stad/by. Jag är reumatiker och behöver bra toaletter och servicebyggnader. Gärna en camping där flera
svenskar bor. Hör av er.

MVH Lena och Sten
För att besvara detta inlägg måste du vara inloggad
Logga in  |  Upprätta ny användare
Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt