Housecar

CampingSverige.se

9.2.16

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Framgångsrik satsning på Hobbys kvalitetssigill

Hobby Caravans kvalitetsstämpel ”Auktoriserad svensk Hobby-återförsäljare” innebär trygghet, service och garanti. Fördelarna uppskattas av såväl kunder som återförsäljare. – Vi vill vara branschens bästa husvagnsagentur, säger Mats Svensson, vd för Hobby Caravan.

Mats Svensson, vd Hobby Fritid.

Mats Svensson, vd Hobby Fritid.


Hobbys satsning på ”Auktoriserad svensk Hobby-återförsäljare” har slagit väl ut. Företaget jobbar med ständiga förbättringar för att bli starkare i alla delar. Kvalitetssigillet ”Auktoriserad svensk Hobby-återförsäljare” är ett resultat av detta.

– Sigillet är en viktig framgångsfaktor för oss. Det är ingenting man bara får – det erövrar man, säger Mats Svensson, vd för Hobby Caravan.

– För oss handlar det inte bara om att ge service under själva affären, utan under hela ägandet. Vi jobbar hela tiden med att förbättra och utveckla våra vagnar för att svara upp mot de förväntningar våra kunder har. Våra kunder ska känna en trygghet så länge de är Hobby-ägare, säger Mats Svensson.

– Vi vill vara branschens bästa husvagnsagentur.

Klicka för större bild


Enbart fördelar

Kvalitetsstämpeln finns bland företagets 28 återförsäljare och ger service under hela ägandet. Förutom det garantipaket som alla får vid köpet ger kvalitetsstämpeln säkrad hjälp hos närmaste auktoriserad återförsäljare samt garanti för att vagnen tas om hand av personal som behärskar Hobby in i minsta detalj.

Stefan Andersson på Skara Husvagnar säger att samarbetet hans företag ingår i enbart innebär fördelar.
– När vagnarna bär kvalitetsstämpeln vet man att de är genomgångna ända sedan de lämnade fabriken. Alla gör sitt för att kunderna ska få en så bra produkt som möjligt och för att minimera eventuella reklamationer, säger Stefan Andersson.

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt