Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

23.7.09

Av: Bjørn Lahus Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: Hymer
Dela
 

Friedrichhafen: Mässområdet HYMER-City

Mässa Friedrichshafen i Tyskland erbjuder 50 HYMER-caravans för övernattning.

Klicka för större bild


Caravaning – kvalitet á la HYMER på Mässan i Friedrichshafen. Månaderna juli och september 2009 går de ledande europeiska mässorna Outdoor och Eurobike, båda över en period på en vecka och i anknytning till dessa har man upprättat projektet HYMER-City. I egen regi har mässarrangörerna ställt upp totalt 50 nya HYMER-caravans för att under dessa välbesökta mässor kunna inkvartera ännu fler besökare.

Efter de senaste årens succé – då HYMER-City så gott som varit fullbokat, satsar mässarrangören även i år på konceptet med det egna mässkvarteret. Nu har utställare, pressfolk och gäster för tredje gången möjlighet att bo komfortabelt i nära anknytning till utställningsområdet.

HYMER AG ställer vagnar till förfogande av modellserien Eriba-Touring, HYMER Sporting och den nyligen presenterade HYMER Nova. Detta urval gör ett representativt tvärsnitt av det aktuella produkturvalet från kompakta vagnar via de familjevänliga varianterna till modellerna i den övre mellanklassen. Med detta urval får gästerna inte bara en bekväm och övernattning utan också en inblick i den omfattande standardutrustningen och den höga komforten på moderna fritidsfordon.

Klicka för större bild


Alla husvagnarna är komplett utrustade och omfattar uppehållsrum, kök, bad och bjuder gästerna, speciellt i  sovrummet, på en riktigt hög sängkvalitet – i likhet med alla fritidsfordonen från HYMER. Utöver det utrustas alla vagnar med alla nödvändiga övernattningsdetaljer – även en egen minibar fylls upp.

Totalt bjuder HYMER, som fullsortimentleverantör i caravanbranschen på, för tiden elva husbilar – och sex Caravan serier med nästan 100 olika Modeller.

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Dethleffs
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt