CampingSverige.se

19.9.18

Av: Sandra Irengård
Dela
 

Fritid Österlen expanderar - tar över Dalabadets Camping

Familjeägda företaget Fritid Österlen driver de populära campingarna Tobisvik samt Falsterbo Resort. Till våren tar de över Dalabadets Camping utanför Trelleborg och har ambitionen att göra campingen fyrstjärnig.

Dalabadets Camping är naturskönt belägen utanför Trelleborg.

Dalabadets Camping är naturskönt belägen utanför Trelleborg.
Fotograf: Susanne Nilsson


- Vi är väldigt nöjda, säger fritidsnämndens ordförande Anna Nordstrandh. Med Fritid Österlen får vi en arrendator som är väl förtrogen med branschen. Företagets ambitioner att utveckla området är också helt i linje med kommunens vilja att göra Trelleborg till en attraktiv destination för besökare.

Anna och Ola Ambuhm tar över Dalabadets Camping senast den 1 maj 2019.

Anna och Ola Ambuhm tar över Dalabadets Camping senast den 1 maj 2019.


Förlänga och förstärka turistsäsongen

I ett pressmeddelande från Trelleborgs kommun, uppges att företaget planerar att investera mellan tio och femton miljoner under anbudstiden, varav drygt fem miljoner de närmaste fem åren. I planen ingår översyn av elsäkerhet och teknik, renovering av byggnader, miljöstation, aktivitetsområde, upprustning av campingstugorna och fler platser med tillgång till vatten och avlopp.

- Vi ska ta tillvara destinationens cykel- och vandringsleder, och tillsammans verka för Trelleborgs kommuns cykelstrategi för 2020, säger VD Ola Ambuhm. Vi ska bidra till att förlänga och förstärka turistsäsongen i Trelleborg.

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt