Housecar

CampingSverige.se

19.10.16

Av: Daniel Andersson Fotograf: Edel Puntonet
Dela
 

Fritidsmetropolen fortsätter att öka

Efter tre år i Degernäs är Fritidsmetropolen ordentligt hemmastadda och redo för nästa steg i utvecklingen. – Vi vill fortsätta att växa och ta nya marknadsandelar, säger vd Patrik Lindgren.

Nästa växel läggs i och därmed ökar farten för Fritidsmetropolen.

Nästa växel läggs i och därmed ökar farten för Fritidsmetropolen.


Efter tio år i husvagns- och husbilsbranschen har Patrik och Ann Lindgren blivit rejält varma i kläderna. Företaget har vuxit snabbt och går som tåget med en 25-procentig ökning flera år i rad.
– Det är resultatet av ett hårt och målinriktat arbete. Idag har vi ändamålsenliga lokaler, kompetenta medarbetare och ett stabilt program av produkter. Men vi ska vässa organisationen ytterligare och bli ännu bättre, säger Patrik Lindgren.

En fyrklöver av starka varumärken; Büstner, Hobby, Polar och Pilote.

En fyrklöver av starka varumärken; Büstner, Hobby, Polar och Pilote.


Starka varumärken

Högkonjunkturen i husbils- och husvagnsbranschen visar inga tecken på att mattas av. På riksplanet har husvagnsregistreringarna ökat med 15 procent hittills i år medan husbilarna ökat med hela 34 procent. Aldrig har så många svenskar ägt en husbil eller husvagn som nu.
– Campinglivet lockar som aldrig förr och trenden går mot ett bekvämare campingliv med välutrustade fritidsfordon, säger Patrik.
Fritidsmetropolen jobbar med en fyrklöver av starka varumärken; Büstner, Hobby, Polar och Pilote. Här finns ett brett utbud av husvagnar och husbilar – från enklare instegsmodeller till fullutrustade lyxfordon.

Ann Lindgren ansvarar för butiken.

Ann Lindgren ansvarar för butiken.


Flera nyheter

Fritidsmetropolen har presenterat ett flertal nyheter för sina kunder i år. Till exempel har entrén fått ett ansiktslyft med nytt dörr- och fönsterparti samt nya skyltar som välkomnar till anläggningen.
– I tillbehörsbutiken har en ny kassalinje installerats och samtidigt har en separat kundmottagning öppnats, berättar Ann Lindgren.
Nya produkter som t ex extraljus, LED-belysning och hydrauliskt nivåsystem har tagits upp i sortimentet. Butiken har OTS-koppling till Kama Fritid vilket betyder att du kan beställa dygnet runt i webbshopen för avhämtning hos Fritidsmetropolen .
– Butiken har det mesta man kan behöva för ett komfortabelt liv i husvagn eller husbil, säger Ann.

Patrik och Ann är laddade för höstmässa.

Patrik och Ann är laddade för höstmässa.


Höstmässa

Nu till helgen 21-23 oktober slår Fritidsmetropolen upp portarna för höstmässan.

Öppet:
Fredag 9-17, lördag 10-15, söndag 11-15

Varmt välkomna hälsar Patrik och Ann med personal

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt