Kama Fritid

CampingSverige.se

10.5.17

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Fritidstillbehör byter namn – och blir Campout

Från husvagnsbygge på 1950-talet till fritidstillbehör för den moderna camparen år 2017. Med snart 60 års branscherfarenhet storsatsar familjen Larsson på nya varumärket Campout.

Joakim, Kennert och Jonathan Larsson står bakom tillbehörsföretaget Campout.

Joakim, Kennert och Jonathan Larsson står bakom tillbehörsföretaget Campout.


Fritidstillbehör Sverige grundades 2012 och utvecklades snabbt till ett av landets ledande postorderföretag inom campingtillbehör. Nu byter företaget namn till det internationellt mer gångbara Campout.
– Namnbytet är ett strategiskt val för att enklare nå ut till kunder i hela Norden. Campout är också varumärket på de produkter vi själva producerar, berättar vd Jonathan Larsson.

Ordet Campout betyder helt enkelt att campa och det har familjen Larsson gjort i snart 60 år. Farfar Bertil började bygga husvagnar redan 1958 och fem år senare startade han Öggestorp Husvagnar som efter många årtionden, flera generationer och olika vägval lett fram det företag som nu heter Campout.

Campouts nya showroom i Tenhult visar allt en campare kan tänkas behöva, bl a prisvärda elcyklar.

Campouts nya showroom i Tenhult visar allt en campare kan tänkas behöva, bl a prisvärda elcyklar.


Nytt showroom

Campout har precis flyttat till nya lokaler i Tenhult där man förfogar över 1200 kvm höglager samt nya kontor.
– Vi håller på att bygga ett showroom med en stor tältutställning i sin rätta miljö tillsammans med produkter från våra egna varumärken Campout och Campmaster. Här har vi även varuutlämning om kunden valt att hämta sin beställning själv. De nya lokalerna gör att vi kan lagerhålla ännu fler produkter och skicka inom 24 timmar, fortsätter Jonathan.

Under våren kommer hemsidans utseende att uppdateras plus utökas med flera smarta funktioner som gör det lättare att hitta.

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt