Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

18.4.09

Av: Helle Andersen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: auningcamping.dk
Dela
 

Gastronomiska upplevelser och dagliga förnödenheter

Auning Camping och lokala leverantörer samarbetar med att informera turisterna om upplevelser i ny broschyr.

Klicka för större bild


Auning Camping gör tillsammans med utvalda leverantörer av gastronomiska upplevelser och dagligvaror en ny förbättrad broschyr, som utöver att stämma av gästernas förväntningar på ett besök på Auning Camping, också ger dem enkel tillgång och överblick över var de kan inhandla dagligvaror, samt var de kan ta med familjen när de önskar gå ut och äta.

Detta går att se i form av platsens nya 3 sidiga broschyr, som utöver att vara ett ”verktyg” alla gäster får tillsammans med vår destinationsbroschyr vid ankomst, också i år har använts som platsens mässbroschyr. På så sätt har annonsörerna också kunnat fokusera på gäster som kanske inte väljer Auning Camping som deras föredragna övernattningsställe, men som av en eller annan anledning kommer genom Auning by.

Som gäst på Auning Camping möts man av en modern information där Campingfar & Co tar emot gästerna. Det finns nyhetsinformation hela dagen- på förmiddagen DR Update och efter siestan en inspirationsvideo från alla de erbjudanden som leverantörerna på Jyllands charmerande nästipp har att erbjuda. Alla mottar Auning Campings broschyr som berättar om vad man kan förväntas uppleva i lokalområdet, och inte minst vad man kan förvänta av hjärtliga upplevelser medan man uppehåller sig på Djurslands trevligaste familjecamping.

Se också...
Platser Platser:
Platser Auning Camping
Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Dethleffs
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt