Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

23.4.12

Av: Pernille Lykke Hansen
Dela
 

GoCamp SafetyGuard - Gasolavstängning med krocksensor

Nu kan man enkelt skydda sig mot läckande gasol med en automatisk gasolavstängare. Så snart det läcker gasol eller vid en krock/trafikolycka med din husbil/husvagn stängs gasolen omedelbart av!

GoCamp SafetyGuard - Gasolavstängning med krocksensor

GoCamp SafetyGuard - Gasolavstängning med krocksensor


GoCamp SafetyGuard Gasolavstängare med krocksensor är en modern pulsstyrd elektromagnetisk ventil för snabb nödavstängning av gasolflödet vid läckage eller krock. Ventilen drar ingen ström och är anpassad för camping-, båt- och friluftsliv i Norden.

Ventilen är framtagen för att arbeta tillsammans med GoCamp SafetyGuard gasvarnare, men den kan även anslutas till valfri styrenhet för att med ett enkelt knapptryck stänga av gasolflödet när så önskas.
- Skulle ett gasolläckage i bo-delen inträffa så reagerar larmet direkt och skickar en signal till ventilen som stänger av gasolfödet.
- Skulle en trafikolycka med g-kraft/krock/vibration inträffa så löser ventilen ut och stänger omedelbart av gasolflödet.

GoCamp SafetyGuard gasvarnare drar mindre än hälften så mycket ström som övriga motsvarande larm på marknaden och de reagerar direkt på läckande gasol och andra bränslegaser. Larmet reagerar till och med på narkosgaser!

Enkel att installera

GoCamp SafetyGuard Gasolavstängare med krocksensor monteras efter reduceringsventilen ute i gasolkofferten. Ventilens kontrollkabel ansluts till GoCamp SafetyGuard gasvarnare i bo-delen. Kontrollkabeln kan förlängas upp till 50 meter. Monteringen tar ca 5 minuter.

Trygg och snabb

I händelse av trafikolycka eller läckande gas i bo-delen stoppas omedelbart all gasoltillförsel till fordonet. Kombinationen GoCamp SafetyGuard Gasvarnare och Gasolavstängaren varnar och stänger av i god tid innan det sker en olycka.

Återförsäljare av GoCamp SafetyGuard

www.kamafritid.se
www.campsafety.se

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Dethleffs
Hobby Husvagnar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt