CampingSverige.se

13.3.19

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Gone Camping 2019: Premiär för sjunde säsongen

Ett vårtecken nästan lika säkert som vitsippor - premiär för årets säsong av Gone Camping! Den sjunde säsongen drar igång lördagen den 16 mars på Gonecamping.se och på TV8.

Martin Örnroth bland vinodlingarna med en Bürstner Ixeo.

Martin Örnroth bland vinodlingarna med en Bürstner Ixeo.


Precis som tidigare är det Martin Örnroth och Erica Johansson som guidar tittarna till härliga campingdestinationer och semesteräventyr, i både Sverige och Europa.

Den nya säsongen av Gone Camping tar med tittarna till resmål både på och bortom allfartsvägarna. Det blir frosseri i reseinspiration när programmet bland annat besöker Gotland och Ingmar Bergmans Fårö, firar traditionell svensk midsommar i Dalarna, testar ett av Sveriges absolut största besöksmål, tar husbilen till Paris, besöker ölfestival i Österrike och mycket annat.

På Gotland i en Hymer.

På Gotland i en Hymer.


Höjpunkter

- En av säsongens absoluta höjdpunkter för mig var att med hjärtat i halsgropen köra vår splitternya husbil genom Paris rusningstrafik hela vägen fram till Eiffeltornet, säger Martin Örnroth.

Inspelningen av säsong sju har främst skett i Sverige men även Frankrike, Österrike, Polen och Tjeckien finns med bland resmålen. Några av de destinationer som besöks är Fårö, Falkenberg, Karlsborg, Hökensås, Rättvik, Göteborg, Kosteröarna, Paris, Salzburg, Loire, Bourgogne och Sopot.

Svenska campingplatser som besöks i årets säsong: Visby Strandby, Sudersand Resort, Gekåsbyn, Ugglarps Camping, Karlsborgs Camping, Nordic Camping Hökensås, Lerbergets Camping, Nordic Camping Råå Vallar, Nordic Camping Lugnet, Siljansbadets Camping, Lisebergsbyn och Hafsten Resort.

Gone Camping har premiär på Gonecamping.se och på TV8, lördagen den 16 mars, kl 18.30.

Prisbelönat program

Gone Camping är idag ett av Sveriges största reseprogram. Bakom produktionen står branschorganisationerna SCR Svensk Camping och Husvagnsbranschens Riksförbund (HRF) samt Husbil365.se. Gone Camping visas på TV8, Gonecamping.se och Youtube. Programserien har belönats med TRIP Award av Rese- och Turistnäringen i Sverige samt Intermedia-globe GOLD - TOURISM Guld vid World Media Festival i Hamburg.

Se alla program på Gonecamping.se

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt