Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

19.5.09

Av: John Engelbrecht Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: 123hjemmeside.dk
Dela
 

Gör din egen campinghemsida enkelt, snabbt och gratis

Fler och fler svenskar skaffar egen hemsida. I dag är det nödvändigtvis inte enbart It-nördarna eller de mer tekniskt bevandrade som fixar att skapa sin egen hemsida – det har nämligen blivit superenkelt, och det är till och med gratis!

Använd en söt eller rolig bild på förstasidan som berättar om vem som bor på sidan. Har du gjort något nytt är det också bra att skriva om det på sidan.

Använd en söt eller rolig bild på förstasidan som berättar om vem som bor på sidan. Har du gjort något nytt är det också bra att skriva om det på sidan.


Skulle det inte vara skoj att visa familjen, barnen, husdjuret eller kanske bilderna från campingsemestern på din alldeles egna hemsida?

I samarbete med 123 hjemmeside erbjuder nu Camipingsverige.se användarna möjligheten att själva enkelt göra en snygg och personlig hemsida.

På Campingsveriges hemsideservice kan alla vara med. Systemet är uppbyggt med hjälp av kreativa mallar, där du själv enkelt kan skriva in din berättelse och kanske krydda upplevelsen med lite vackra bilder, eller varför inte med en video från semestern eller födelsedagen.

Gör dina egna spel, exempelvis pusselspel med din egen bild eller kanske ett memory av dina bästa semesterbilder.

Gör dina egna spel, exempelvis pusselspel med din egen bild eller kanske ett memory av dina bästa semesterbilder.


Kom igång

För att komma igång skall du antingen klicka på ”Gör en hemsida” i menyn till vänster eller alternativet HÄR! www.123minsida.se

Det första du skall göra är att bestämma vad din hemsida skall heta. Låt inte namnet bli för långt bara för då blir det svårt att komma ihåg. Din hemsida kommer till att börja med att heta 123hjemmeside.dk/dit namn, och det är också möjligt att få din egen webbadress sedan, om du har lust till detta.

När du har valt namn och knappat in e-mailadress och password är du faktiskt redan igång. Följ instruktionerna och efter 5-10 klick har du redan gjort framsidan till din alldeles egna hemsida.

Systemet är mycket pedagogiskt uppbyggt och har flera hundra olika mallar att skapa sidor av. Du kan till exempelvis göra snygga fotoalbum av dina semesterbilder, sidor med de bästa videoklippen eller kul spel där du använder dig av dina egna bilder.

Alla sidor har en gästbok där dina besökare kan lägga in små hälsningar, när de tittar förbi. Kom ihåg att skicka dem en inbjudan att skriva i gästboken på din förstasida då det är kul att få hälsningar från sina besökare.

Sätt roliga saker på dina bilder: Pratbubblor, skägg, glasögon och mycket annat.

Sätt roliga saker på dina bilder: Pratbubblor, skägg, glasögon och mycket annat.


När du har kommit igång

När du har fått de mest grundläggande sakerna klara på förstasidan, och en snygg hemsida utsänd till vänner och familj, kan du som är intresserad nu börja jobba med detaljerna.

Exempelvis kan man lägga in musik på förstasidan, så dina besökare möts av ett stycke musik som passar stämningen på din hemsida – det finns massor av musik att välja bland.

Du kan också lägga på en snygg tapet så att bakgrunden medverkar till stämningen på sidan. Prova själv.

Många användare tycker också det är kul att leka med bilderna. Ut över ett vanligt fotoalbum, kan man självklart göra roliga stumfilmer med bilderna, vackra fotoböcker eller till och med tecknade serier där du använder dina bilder som handling.

Så vad väntar du på?

Klick HÄR! www.123minsida.se

Se också...
Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Dethleffs
Hobby Husvagnar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt