CampingSverige.se

26.3.16

Av: Pressmeddelande
Dela
 

Grönklittsgruppen köper Sunne Kolsnäs Camping

Nu är det klart – Grönklittsgruppen växer ytterligare genom att köpa Sunne Kolsnäs Camping och Vattenlandet som ligger bredvid. Med köpet får den nya campingkedjan Svenska Campingpärlor ännu en medlem i familjen.

Mark Baljeu, vd för Grönklittsgruppen.

Mark Baljeu, vd för Grönklittsgruppen.


– Sunne Kolsnäs Camping vid sjön Fryken har precis det fantastiska läge vi letar efter till vår nya campingkedja Svenska Campingpärlor. Att det sedan har ett vattenland precis bredvid kommer göra många av våra mindre gäster extra förtjusta, säger Mark Baljeu, vd för Grönklittsgruppen som står bakom satsningen på Svenska Campingpärlor.

Äventyrslandet Sunne Vattenland ligger intill Sunne Kolsnäs Camping.

Äventyrslandet Sunne Vattenland ligger intill Sunne Kolsnäs Camping.


Åttonde medlemmen i Svenska Campingpärlor

Grönklittsgruppen satsar stort på att växa inom camping och Sunne Kolsnäs Camping blir Svenska Campingpärlors åttonde medlem. Förutom campingen, där bland annat 416 campingplatser, 33 moderna stugor och restaurang ingår, köper företaget även närliggande Vattenlandet med restaurang och bowling av ett konkursbo. Grönklittsgruppen tar över anläggningarna redan från den 1 april i år.

Campingen ligger vackert vid sjön Fryken.

Campingen ligger vackert vid sjön Fryken.


Vacker omgivning

Sunne Kolsnäs Camping ligger vackert vid sjön Fryken i Värmland. Här finns en barnvänlig strand, vackra vandringsleder och motionsspår. Campingen är i dag 4-stjärnig och intill ligger äventyrslandet Sunne Vattenland. En kilometer bort ligger också en 18-håls golfbana och för den som vill unna sig en riktig spa-upplevelse finns Selma Spa, som anses vara ett av landets bästa av sitt slag. Dessutom finns här en uppsjö av aktiviteter som äventyrsgolf, elbilbana, lekpark och bowlinghall.

Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt