CampingSverige.se

13.1.13

Av: Lasse Løndahl Henriksen Fotograf: Östgöta Camping Gruppen
Dela
 

Hallands Camp: Nytt försäljningsställe i Falkenberg

Östgöta Camping Gruppen öppnar en filial i Falkenberg under namnet Hallands Camp. I stora fräscha lokaler om 2200 m2 kommer Hallands Camp att agera totalleverantör av husvagnar och husbilar från Polar, Bürstner, Solifer, Niesmann+Bischoff och Hobby.

Östgöta Camping Gruppen öppnar en filial i Falkenberg under namnet Hallands Camp.

Östgöta Camping Gruppen öppnar en filial i Falkenberg under namnet Hallands Camp.


Rikt utbud av varumärken

När Sverige till helgen får påökning från ett av landets största försäljningsställen av fritidsprodukter, sker det i nya specialanpassade lokaler endast 50 meter från E6.

Med ett rikt utbud av varumärken och produkter tillfredsställs många kunders behov, oavsett om de är ute efter ett mindre och smidigt semesterhem eller ett större och mer välutrustat mobilt boende. 300 m2 av hallen är dessutom fyllda med produkter från varumärket Movera som erbjuder allt i tillbehörsväg.

Personalen som hälsar välkommen består av såväl välkända som nya ansikten. Pelle Svensson, platschef för Hallands Camp, har lång erfarenhet från fritidsbranschen och ser med glädje fram emot öppningen.

- Hallands Camp är en fullserviceleverantör av fritidsfordon där våra kunder kommer att kunna få hjälp med allt som rör camping. Oavsett om det gäller en ny eller begagnad husvagn eller husbil, tillbehör eller service, räcker det med att kunden kommer till oss. Vi ser verkligen fram emot att få inspirera alla campingsugna Falkenbergare med omnejd, säger han.

Redan till helgens premiärvisning står ett 40-tal husvagnar och husbilar uppställda. Utöver försäljningsdelen erbjuder Hallands Camp en serviceverkstad där de allra flesta varumärken behandlas. Därtill finns ställplatser för ett 20-tal fordon.

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt