CampingSverige.se

8.2.12

Av: Susanne Barthold
Dela
 

Hämta GRATIS camping app till din IPhone

CampingSverige.se står bakom lanseringen av Sveriges första camping applikationer: CAMPING SWEDEN och CampingSverige.se NEWS.

Klicka för större bild


CAMPING SWEDEN

Appen hittar du i din iPhone i ’AppStore’ på samma sätt som alla andra applikationer. Appen är svenska och finns på, danska, norska, engelska, tyska och holländska, så de flesta nationaliteter kan använda den när de besöker Sverige. Applikationen har många användbara funktioner, men den är först och främst enkel att använda.

Man kan hitta sin nuvarande position och därefter se vilka campingplatser som finns i närheten. På kartan kan man välja område och sedan klicka på den campingplats man önskar besöka eller veta mer om. När man klickar på den önskade campingplatsen visas:
- Antal stjärnor
- Organisation
- Öppningstider
- Telefonnummer + genvägsknapp för snabb bokning
- Länk till campingplatsens egen webbsida
- Route Planner (visar rutten, avstånden och restiden till campingplatsen från den aktuella positionen).

Hämta CAMPING SWEDEN  Appen här

Klicka för större bild


CampingSverige.se NEWS

Ladda ner CampingSverige.se News app och få alla de senaste nyheterna direkt i din iPhone. Enklare än så här blir det inte.
Det är CampingSverige.se som i samarbete med AppFactory står bakom idén, och redan i början av 2011 lanserade de CAMPING SWEDEN – en app med alla de svenska campingplatserna.

Med denna app kan du läsa de senaste nyheterna från CampingSverige.se samt se TV-klipp från Anne-Vibekes campingresor runt om i världen.

Ladda ner App'en här

Klicka för större bild


Andra camping app´s

Skall du till Danmark kan du också ladda ned gratis campingplats App´s i iTunes. "CAMPING DENMARK" är en app med översikt över alla danska campingplatser i Danmark.

Ladda CAMPING DENMARK  App’en ner här

Skulle du få behov av en verkstad, om det t.ex händer något oväntat med din husvagn eller husbil under din resa i Danmark, kan du också ladda ned "Find CampingForhandler", och få en komplett översikt över alla återförsäljare i Danmark.
Ladda Find Campingforhandler App’en ner här

Går resan till Norge kan du ladda ned "CAMPING NORWAY". Det är en App med översikt över alla norska campingplatser.  
Ladda CAMPING NORWAY App’en ner här

Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt