Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

26.6.12

Av: Lasse Løndahl Henriksen
Dela
 

Hansen Caravan: Ny husbils och husvagnsåterförsäljare i norra Stockholm

I Juli månad öppnar HANSEN CARAVAN portarna för ett nytt återförsäljartälle för Kabe husvagnar och husbilar,  Adria husvagnar och Sun Living husbilar i Upplands Väsby. 

Hansen Caravan kommer att vara återförsäljare för det svenska kvalitetsmärket Kabe husvagnar och husbilar

Hansen Caravan kommer att vara återförsäljare för det svenska kvalitetsmärket Kabe husvagnar och husbilar


Premiäröppning är lördag den 30 Juni

- Med en stor utställningshall och butik längs Vallentunavägen kommer Hansen Caravan se till att kunderna kommer att stormtrivas, säger Peter Hansen.

- Som är ägare till den nya kompletta försäljningsanläggningen. Hansen Caravan kommer att vara återförsäljare för det svenska kvalitetsmärket Kabe husvagnar och husbilar samt Slovenska husvagnsmärket Adria, som har en lång historia och är stora på svenska marknaden. Som komplett tillbehörsleverantör till den stora butiken har Hansen Caravan valt KAMA Fritid som även har Isabella förtält i sortimentet. Vi är mycket glada att Peter Hansen med all sin erfarenhet startar upp denna anläggning, säger Johan Skogeryd på Kabe husvagnar. Premiäröppning är lördag den 30 Juni.

Peter Hansen

Peter Hansen  började arbeta med husvagnar redan 1984 som fjortonåring, då han gjorde Prao på AB Husvagnsuthyrning. Fortsatte sedan där alla lov och helger under studietiden med tvätt, städ och service av husvagnar. Efter skolan började Peter heltid på Caravanhallen som servicetekniker och senare säljare av husvagnar och husbilar. Sedan 1997 har Peter varit anställt på Electrolux fritidsdivision som sedan bytte namn till Dometic. Där har det huvudsakligen varit husvagnstillbehör och husbilstillbehör som varit arbetsområdena med olika titlar som försäljningschef, regionchef Scandinavien, vice vd Norden och nu seanst som divisionschef eftermarknad. Parallet med detta har Peter ochså varit med i styrelsen för Husvagnsbranschens Riksförbund och senaste åren som vice ordförande. 

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Dethleffs
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt