Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

17.4.09

Av: Maria Andersen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: Hedebo Strand Camping
Dela
 

Hedebo Strand Camping: Fler faciliteter för hela familjen

På Hedebo Strand Camping har första spadtaget till det nya minivattenlandet redan tagits. Utöver det har campingen köpt in ett lektorn med spiral rutschbana, och dessutom uppgraderat sitt trådlösa nätverk.

Klicka för större bild


Den nya vattenparken kommer bland annat att rymma en barnpool, en större pool och en 22 meter lång ”surfhill”.

- Gästerna kommer att kunna använda badlandet som en del av områdets fasta utbud av aktiviteter, så inkomsterna från badlandet kommer att bli begränsade. När vi ändå är i gång och bygger, passar vi på att gardera oss så att platsen även i framtiden kommer att vara attraktiv för camparna. Den befintliga simbassängen var gammal och oanständig. Den är nu nedlagd, säger Eric Christensen.

Badlandet kommer att byggas av lyxigt material såsom naturliga stenblock, granit och lärkträd, så att det får ett exklusivt utseende.

Klicka för större bild


Från superlekplats till trådlöst Internet

Förutom badlandet har platsen anlagt ett 12 meter högt lektorn med 3 spiral rutschbanor, vid ingången till campingplatsen, som med all säkerhet kommer att fånga ditt barns intresse. De nya tilltagen förväntas i första hand att användas av 3-14-åringar, men för resten av familjen finns också några goda nyheter: Platsen har uppgraderat sina trådlösa nätverk.

- Om det inte finns något trådlöst nätverk, kommer tonåringar rösta mot att familjen skall välja just den campingplatsen. Även många vuxna har svårt att leva utan sin bärbara dator. Det händer att cirka 300-400 bärbara datorer är inloggade på vårt trådlösa nätverk samtidigt, och vi har plats för ca 600 enheter. Det säger lite om intresset, konstaterar Eric Christensen.

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Dethleffs
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt