Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

9.11.10

Av: Susanne Barthold
Dela
 

Hobby 2011: Utrustning för husbilar

Till säsongen 2011 förbättrar Hobby sitt framgångsrika produktutbud och erbjuder omfattande utrustning som standard.

Klicka för större bild


Dometic Slim Tower RML 8330

Ett nytt och mycket smidigt kylskåp som rymmer tillräckligt och dessutom kan anpassas efter dina behov.

Med Dometics nya kyl på 140 liter, Slim Tower RML 8330 fyller du utan problem upp för semesterbehoven. Kylskåpet är högt och smalt och det mest finurliga är att frysfacket på 12 liter kan tas ut för att anpassa det aktuella behovet. Även grönsaksfacket kan tas ut.

Klicka för större bild


Eclipse - DVD/CD-Radio

Med husbilköpet 2011 följer som standardutrustning Eclipse DVD/CD-Radio. Nyhet för Hobby 2011 är att denna Eclipse DVD/CD-Radio. Radion kommer med löstagbar Tom Tom navigationsdel och backkamera. Fördelarna är många fler som tex blutooth, RDS radio, USB-anslutning och iPod-styrning, har pekskärm, är flerspråkig, har belysning samt separat bas-/mellan-/diskantkontroll samt volyminställning.

Bilden visar ett exempel  på var de platta  högtalarelementen är  monterade i takelementen (i själva verket är de osynliga)

Bilden visar ett exempel på var de platta högtalarelementen är monterade i takelementen (i själva verket är de osynliga)


ELAC Högtalarsystem

Varför snåla på ljudkvalitén bara för att du är på semester!  Hobbys ljudanläggning ELAC bjuder inte bara på bra ljud, utan dessutom på osynligt ljud. Med Hobbys högtalaranläggning ELAC får du det du betalar för. Utöver den höga ljudkvalitén garanterar företaget också att du får det osynligt (alltså inga synliga högtalare) och i hela husbilen - inte bara på en plats. Med en teknik där platta membran utnyttjar husbilens innertak för att sprida ljudet utlovas en lika hög ljudkvalité i hela husbilen.

Se också...
Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Dethleffs
Autohallen husbilar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt