Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

25.8.12

Av: Lasse Løndahl Henriksen Fotograf: Hobby
Dela
 

Hobby 2013: Premium-succén följs upp med dubbla barnkammarvagnar

Hobbys storsatsning på Premiumprogrammet fortsätter. Inför modellåret 2013 utökas Premiumserien med två barnkammarvagnar.
– Barnfamiljerna tillhör våra stora kundgrupper och det här är två vagnar som vi vet efterfrågas på den svenska marknaden, säger Mats Svensson, VD på Hobby Caravan.

Oavsett modell får du en lyxig vagn

Oavsett modell får du en lyxig vagn


Två välutrustade vagnar

Husvagnsbranschens stora nyhet modellåret 2012 svarade tveklöst Europa-ettan Hobby för. Med Premiumvagnen sattes en helt ny formstandard i branschen.

– Vi har fått en väldigt bra start och var femte Hobby-vagn som säljs är en Premium. Min gissning är att den andelen kommer att öka ytterligare, säger Mats Svensson.

Årets satsning på barnkammarvagnar lär bidra till att Premiumförsäljningen ökar. Två nya barnkammarvagnar har utvecklats och ingår nu i det kommande sortimentet.

Barnkammarvagnarna har modellbeteckningarna 540 KMFe och 650 UKFe.
– Det här är två välutrustade vagnar som är anpassade för barnfamiljer. Den mindre vagnen är knappt åtta meter lång medan den större är nästan en meter längre. Båda vagnarna har planlösningar med barnsängar och rumsindelningen med gott om plats för hela familjen. I båda vagnarna har vi satsat på välutrustade kök med rymd.

Det är två välutrustade vagnar som är anpassade för barnfamiljer

Det är två välutrustade vagnar som är anpassade för barnfamiljer


Tolv modeller i serien

Premiumserien 2013 består totalt av 12 olika modeller. Den minsta är 668 centimeter lång och den största i klassen är hela 9,5 meter.

Oavsett modell får du en lyxig vagn. Både utvändigt och interiört är det vagnar med mycket rena och ljusa ytor. Tittar man på detaljerna så upptäcker man en vagn med genomtänkta lösningar i både stort och smått. Titta exempelvis på köksinredningen, den låga lasttröskeln till gasolförvaringen, resårmadrasserna och belysningslösningarna. Det är bara några exempel.

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Dethleffs
Hobby Husvagnar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt